警務處長盧偉聰下午 5 時見記者

1362 回覆
563 Like 9 Dislike
無錯,警察本應只係執法,政府落指令佢地冇得唔做。

但之前雨傘同埋近日活動已經證明左警員起執行職務時加入個人情緒。

警員無能力跟從守則控制武力:瞄頭開槍,無舉旗下開槍。

警察無一個係無辜。
尊重記者?班狗射記者喎
睇佢地計示威人蜈就知
佢地係計最高峰時期連射
我唔明到底個記招係用黎救火定潑火
定係班PR有心撚佢地
處長今日講嘅重點 「汪」
盧處長 「唔知」
真係越講越嬲,不斷擺自己上神枱。你地工時長,你地好辛苦,你地最多犧牲,屌你老母 you’re well paid for it!!!
呢個社會大把人工時長,人工連你地一半都無呀!你地班狗仲可以將啲怒氣發洩落市民度、做埋你地嘅出氣袋呀。
屌佢老母。
咩撚野中彈搵警犬報警
佢係咪食撚左屎丫屌你老母。
個孫女既比狗屌,男既都比狗屌
你咁諗就預設左警察真係純粹react
你諗真d係唔係咁
唔好咁易俾佢既hidden assumptions帶住
你見到琴日有咩? 一樣武器都無喎

所以下次都要保持冷靜 唔好比位人入 突顯我地嘅悲劇
有晒片見住你射無辜既市民同記者都可以一句道歉都冇既,冇人性
唔關事
即係黑社會點會守法律
法律都唔守點會守規則
今晚有地方需要人?
射完你之後叫你同佢報案
姐係強姦完你之後叫你同佢講感受
你覺得仲有下一次?
想問佢叫頭部受傷既人報警 但受左傷就代表佢地暴動 咁搵定唔搵好
屌佢老母死仆街
完全係合法黑社會揸住龍頭棍既大佬
加油,我地要俾警方克制
指引黎架咋 有投訴只會內部調查 停職一個月就冇事架啦
Updated文件已放至Happy Conner中 感謝大家
HAPPY CONNER: https://www.dropbox.com/sh/ni03bbk4925xzi8/AAAy_kF2XYV0UzDdZuf9QAIWa?dl=0

睇完萎聰局長嘅記召相信巴絲們都立即感到生命滿希望 前路由我創 香港未來在我手

各位請繼續發夢 Keep住黎唔好比佢停
全/民主撚狗 全民/主撚狗:
https://drive.google.com/open?id=1otbpV3PuMBYSSuIBUu5w3zfUYqIMlMCeq_rGi2bwqxA
重點 停職期間照收人工 犬公會又出黎屌你老母
林鄭落台都唔夠
呢隻廬狗都要走!
張建宗都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞