警務處長盧偉聰下午 5 時見記者

1362 回覆
563 Like 9 Dislike
仲用納稅人錢幫佢打官司
每個字我都明
但係佢組織完啲廢話,講出口,我一句都唔撚明

「汪汪汪......」???
唔係WOR。。。如果有人告,係告警定個人?
心水CHING

人既呢D微小動作同字眼 其實都反映出內心好多信息
佢意思係警犬用 記你老母 鬧記者都用得啱?
對住個I can't walk鬼佬顏射胡椒噴霧都係啱?
制服左仲繼續群毆示威者又啱?
又黎你地無做錯到?
問心 盧狗未輪到佢 排第4啦
佢個心諗忍到你地三點,終於可出手了
講乜鬼野用反相等武力對反啲示威者
我發夢見到 草地個邊啲人都係企下坐下行下叫下 咁都比人扔催淚彈啊
遲啲會唔會行行下街比人拎警棍打架
根本佢話岩就岩,一笑置之
仲有死仆街李家超、奠若驊
佢個刻仲要口窒窒。。。
警方話強烈譴責「暴徒」用磚頭打警方 原來係講緊自己
如果你係女仔咪揸下波算囉
仲有飛鐵枝
肯定會
班黑警見人就搭上死刑台
Updated文件已放至Happy Conner中 感謝大家
HAPPY CONNER: https://www.dropbox.com/sh/ni03bbk4925xzi8/AAAy_kF2XYV0UzDdZuf9QAIWa?dl=0

睇完萎聰局長嘅記召相信巴絲們都立即感到生命滿希望 前路由我創 香港未來在我手

各位請繼續發夢 Keep住黎唔好比佢停
全/民主撚狗 全民/主撚狗:
https://drive.google.com/open?id=1otbpV3PuMBYSSuIBUu5w3zfUYqIMlMCeq_rGi2bwqxA
救火 但能力不足
班狗有矖策略 成班高級狗係後面等你衝
香港遲啲會唔會變北韓
咁好笑嘅嘢有冇人錄低呀
香港已經有金正恩啦
即場拎棍濕鳩班記者
150粒,有冇計扔唔出果粒
盧偉聰分別在1975年及1981年畢業於喇沙小學和喇沙書院
1999年,盧偉聰獲得刑事部推薦,被借調往法國里昂國際刑警組織秘書處出任聯絡主任

讀喇沙都讀到英文咁,英文咁樣都可以做到國際刑警聯絡主任究竟點做到o架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞