一人一張612撼動人心嘅圖

510 回覆
822 Like 28 Dislike
好心UP

9gag
Be water my friend
呢幅係暫時最撚型嘅圖雖然唔係幾動人心
勇士
搵到個咁既伴侶 一生再無所求
真係型到痴左線
A protester uses a tennis racket to return a tear gas canister during a demonstration to protest France‘s proposed labor law reforms
但我都好想大家一齊打網球
原圖:

https://www.youtube.com/watch?v=MDg_ZzzPwVs&fbclid=IwAR2sYBdwEYZ-Bhuga7H1iAOAtyDjBSxtyh60dDfeymS9Kwih9ZEmVNs49Js
聽日大家一齊打網球
英雄,多謝你呀
黃色雨褸勇者冒著催淚水劑狂噴都要推鐵馬個張
見到真係好感動又好心酸
要有幾大嘅勇氣同愛先可以令佢奮不顧身咁企響最前
反觀又有幾多廢老響屋企屌緊班義士?
如果再多d構圖..凸顯番某d主題嘅話就更加正.
下面張圖感覺少咗個point. 鬼佬唔知嘅只係見到好多人.有冇d圖有標語之類

依家見到14雨傘我只會有傷心嘅回憶
後面影到自己友個樣
多謝所有義士嘅付出
對住高等法院門口射催淚彈

無恥
睇到眼濕濕好心悒
好多謝今日嘅所有人 多謝你地願意為香港出一分力
屌?有乜好屌
你又唔知佢地當時嘅對話
拖手對望又唔一定係馨馨我我
當你同你伴侶一齊去到個咁危險嘅地方時
互相精神上嘅鼓勵有幾重要你知唔知
有屋企唔返 都企咗出黎 仲有乜好屌
好撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞