一人一張612撼動人心嘅圖

510 回覆
822 Like 28 Dislike
我條女佢放工知我去即刻cut左我線...
唔係話幫班狗講野而係事實呢個太太的確拖住左班狗5分鐘
用鏡頭記錄低每一幕
有好多見到樣我唔會出
大家加油
點解好好地一對情侶
唔去行街睇戲拍拖
唔返屋企扑嘢
都要冒住中槍中彈嘅生命風險出嚟示威?
屌你老母香港警察
林鄭我屌你老母求你買返自己
我哋唔使你賣身畀香港㗎
人形公廁
輪姦佢得啦
睇到眼濕濕
真正香港人嘅母親
唔刻林鄭入返去佢老母個閪度
現埸見到...我真係聽到喊..
麻煩幫手copy and share
唔好淨係推
我一個人能力有限
Fb ig 都可以share
再叫你身邊既人share

如你手上有關於2019年6月12日 香港警察對市民 記者 議員 使用過份或不必要的暴力的圖片 影片 聲音檔案 請用以下方法發送到各大媒體! 請廣傳!

If you have any visual evidence or audio recordings of Hong Kong police exerting excessive and unnecessary violence on protesting Hong Kong citizens, journalists, and legislative officials on 12th June. 2019, please send them to the media attached below! Please spread this message!

BBC News
WhatsApp: +44 7555 173285
Email: yourpics@bbc.co.uk

NBC NEWS
WhatsApp: +1-646-858-9310
Telegram: +1-646-858-9310
Email: tips@nbcuni.com

The Guardian
Whatsapp: +44 7867 825056

New York Times
WhatsApp: +1 646-951-4771
發夢見到真係覺得好撚型
班後生仔真係無得輸!
佢地玩得好開心
發夢都打下網球先
而且進步真係好大
1. 少左膠大台
2. 全民口罩
3. 無晒嘉年華示威
都唔係香港,on99
班狗撚思思考咩
臭雞
第一位巴好撚型 一口氣連熄3個
求警犬仆街gif
有無諗過前線啲物資點黎?
當中有唔少就係你口中講嘅廢柴
用人手逐一搬上前線
企出黎就係同路人!
香港人加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞