[gay]天天都要開心的心事分享區(38)

1002 回覆
3 Like 1 Dislike

是咁的 (有詳版同懶人包)
<em>詳盡版</em>
其實同呢條仔識佐唔係好耐 但閃電間就一齊佐 咁佢26 我20
我知佢以前鳩FING 得好勁 但我深信自己可以改變到佢 所以決定同佢一齊
咁講下佢D 背景啦 佢做地盤既差半年就有監工牌 咁佢平時番工成日OT 由9:00-21:00 既 咁我仲讀緊書 仲要SEM 頭 時間多的是啦 咁有時都會想見佢多D 咁就問佢去接佢放工+食DINNER 好唔好 但佢次次都話唔好 因為佢好攰 咁我都體諒既
對上一次見已經係12日前 而後我同佢傾過兩次見得少呢D 問題點解決 咁我就話見唔到都算 你至少VOICE NOTE 下俾我或者CALL 下我呀 佢當時答OK 但後來冇佐件事
然後老早前我就問佐佢情人節陪唔陪到我 佢拍晒心口應承我話OK 點知我1830上完堂佢都仲未走人 到2000佢都仲話未行得開 咁我事前已經準備好晒野諗住同佢慶祝 凌晨3:00 爬起身整定野煲定湯等今晚見面有得飲 點知最後佢話OT...依家我望住對凍傷佐既手+D 湯我真係唔知可以講咩好
我諗住俾2個鐘佢佢會哄下我之類咁我就算 點知等到依家一個WTSAPP 都冇
我D FD 就話佢可能有第二個要陪個D... 我依家諗緊散唔散好?

<em>懶人包</em>
BACKGROUND: 我20 學生 佢26 做緊野 (監工?) 以前係PLAYBOY
導火線:
1. 佢唔記得我同佢D 諾言
2. 今日失佐蹤事後一句SRY/ 哄我都冇
3. 我覺得自己好ON9 所做既野完全白費 (煲湯 預備D 野時凍傷隻手)
問題:
散唔散好呀?

睇下佢有冇補鑊咪知

我岩岩就係等佢2 HR 睇佢會唔會補
點知真係唔會 然後我等到自己冇癮
SD 佐句: 我倒撚晒D湯佢
佢覆: 嗯...
然後我答: 你真係唔打算哄番我
佢答: 仲做緊野點哄你

你咪唔好WTSAPP佢
等佢主動搵你囉
咁趕趕投胎咩

衰犯賤忍唔到...

呢個時候應該咩都唔好諗訓教

唔會訓得著...

唔好諗啦
過左一日喇又,瞓覺早啲起身番工喇
FF緊佢氹番我會係又突擊我公司樓下買定 tea 俾我食

屌我都FF 緊類似既野

魚你幾似我仔仔,會好多位都好就我,但就會發埋啲濕鳩脾氣

濕鳩脾氣... 真係好濕鳩咩?
有得FF其實好幸福 唔知做乜要散

當你既付出其實冇人欣賞時你就會好頹嫁啦

身同感受,共勉之

吓 我每一次既付出都冇人識欣賞架啵 我慣左啦

只要係你心愛既人 唔識欣賞都會滿足架啦 應該係 呵呵呵呵呵

屌我都FF 緊類似既野

咁啱姐

屌我都FF 緊類似既野

咁啱姐

我有時都會發我暗戀對象脾氣
第日訓醒就okay
首先放大自己既委屈加諸係佢身上係冇意義,因為係你自己攞黎佢冇責任同埋係你自己唔小心,體諒你係錫你但唔係應份
其次情侶係平等同對等,冇欠你野亦冇奉旨依樣野,合則黎不合則去,冇人有錯

咁講返你條仔,現實係:會忙架嘛。
你知但接受唔到咪唔好勉強自己扮情聖賴死唔走,怨婦係冇人會理
你知但唔信就更加唔洗理啦,返學校搵個日對夜對既溝啦

不過將心比己,我以前都放置開另一半,一兩個月見一次好常見,但我係拍左幾年而且我係對佢心淡先咁,你覺得自己唔被重視既,咪算鳩數lo

人係會忙架嘛!屌 啲學生仔真係麻撚煩

其實係我唔明真係番工會點所以冇真正體會佢感受?

你幻想下你番CLINICAL既時間尿都冇時間屙點覆WTSAPP

SAD BUT TRUE...其實依家我都會偷時間蛇王覆佢
巴打真心一問其實如何可以做到見少但仲KEEP 到? 我有時都覺得自己太主動

只要係你心愛既人 唔識欣賞都會滿足架啦 應該係 呵呵呵呵呵

成件事會失去平衡 你會愈來愈頹 初初可能冇事 但到後期就會將以前積落既野一次過爆出來
同埋你都想揾個真係明白你既人嫁嘛 (soulmate)
望住個海真係爽
https://instagram.com/p/BNt_VaJA78o/

OT食糧

十點仲OT

已經係基本黎

O 到幾點?

十點十一點到啦

https://instagram.com/p/BOM1PmphKLW/

佢真係好cute cute

你未撞岩一個明白你既人姐 加油
https://instagram.com/p/BNt_VaJA78o/

OT食糧

十點仲OT

已經係基本黎

O 到幾點?

十點十一點到啦

https://instagram.com/p/BOM1PmphKLW/

佢真係好cute cute

點解可以咁cute
望住個海真係爽

好凍WOR痴線
望住個海真係爽

好凍WOR痴線

唔開心望下海真心爽
如果有人係附近唱YOGA LIN 仲正

屌我都FF 緊類似既野

今日呢.......
https://www.youtube.com/watch?v=xIco5mj7Lqc

唔明白點解D人尋尋覓覓,換左咁多次畫,都搵唔到真愛
可能只有親情先係真...
又係留低個靚名比你地屌嘅時候
早抖

你未撞岩一個明白你既人姐 加油

係得你先會講呢D客氣說話
望住個海真係爽

好凍WOR痴線

有咩慘得過個心凍1
早抖

night
早抖

night

起緊機
望住個海真係爽

好凍WOR痴線

唔開心望下海真心爽
如果有人係附近唱YOGA LIN 仲正

i have a bottle of whisky
望住個海真係爽

點解唔叫我
我都想呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞