[gay]天天都要開心的心事分享區(38)

1002 回覆
3 Like 1 Dislike
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?

A0路過留名睇情聖解答
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?

A0路過留名睇情聖解答

我發現啲女人都係會覺得自己可以改變到一個男人
資料來源:我老母,我老母啲fd,上網
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?

佢有無拍過拖之前,未拍過都可以接受,拍過都咁就飛啦,實搵到第2個更好

你講到佢咁懶,好可能佢無心做呢樣野,純粹你自己覺得好重要,有人覺得唔重要啦

作為港零既我,咁樣失蹤放飛機,飛左佢算。除非佢買番LV Gucci Coach氹我
https://twitter.com/ubonhmw

第2個貼文條片勁正 好想俾咁大碌既1仔屌
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?

佢有無拍過拖之前,未拍過都可以接受,拍過都咁就飛啦,實搵到第2個更好

你講到佢咁懶,好可能佢無心做呢樣野,純粹你自己覺得好重要,有人覺得唔重要啦

作為港零既我,咁樣失蹤放飛機,飛左佢算。除非佢買番LV Gucci Coach氹我

過得咁唔開心拍黎做咩
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?

過得咁唔開心拍黎做咩

其實可以愛過第2個
TO 魚巴
你愛佢當然唔好散 又唔係去左滾
之不過想要青春D肉體既話分子又無妨既 自己既青春都好寶貴 唔好耽誤左自己時間喇
TO 魚巴

乜要滾先散得
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?

同我一齊啦。
我今日都不順利
負負得正呀我地可以
有冇人可以聽我講心事...
今日情人節我好似失戀了

請講

是咁的 (有詳版同懶人包)
詳盡版
其實同呢條仔識佐唔係好耐 但閃電間就一齊佐 咁佢26 我20
我知佢以前鳩FING 得好勁 但我深信自己可以改變到佢 所以決定同佢一齊
咁講下佢D 背景啦 佢做地盤既差半年就有監工牌 咁佢平時番工成日OT 由9:00-21:00 既 咁我仲讀緊書 仲要SEM 頭 時間多的是啦 咁有時都會想見佢多D 咁就問佢去接佢放工+食DINNER 好唔好 但佢次次都話唔好 因為佢好攰 咁我都體諒既
對上一次見已經係12日前 而後我同佢傾過兩次見得少呢D 問題點解決 咁我就話見唔到都算 你至少VOICE NOTE 下俾我或者CALL 下我呀 佢當時答OK 但後來冇佐件事
然後老早前我就問佐佢情人節陪唔陪到我 佢拍晒心口應承我話OK 點知我1830上完堂佢都仲未走人 到2000佢都仲話未行得開 咁我事前已經準備好晒野諗住同佢慶祝 凌晨3:00 爬起身整定野煲定湯等今晚見面有得飲 點知最後佢話OT...依家我望住對凍傷佐既手+D 湯我真係唔知可以講咩好
我諗住俾2個鐘佢佢會哄下我之類咁我就算 點知等到依家一個WTSAPP 都冇
我D FD 就話佢可能有第二個要陪個D... 我依家諗緊散唔散好?

懶人包
BACKGROUND: 我20 學生 佢26 做緊野 (監工?) 以前係PLAYBOY
導火線:
1. 佢唔記得我同佢D 諾言
2. 今日失佐蹤事後一句SRY/ 哄我都冇
3. 我覺得自己好ON9 所做既野完全白費 (煲湯 預備D 野時凍傷隻手)
問題:
散唔散好呀?

睇下佢有冇補鑊咪知
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?

A0路過留名睇情聖解答

被西女人老公改變左既人
首先放大自己既委屈加諸係佢身上係冇意義,因為係你自己攞黎佢冇責任同埋係你自己唔小心,體諒你係錫你但唔係應份
其次情侶係平等同對等,冇欠你野亦冇奉旨依樣野,合則黎不合則去,冇人有錯

咁講返你條仔,現實係:會忙架嘛。
你知但接受唔到咪唔好勉強自己扮情聖賴死唔走,怨婦係冇人會理
你知但唔信就更加唔洗理啦,返學校搵個日對夜對既溝啦

不過將心比己,我以前都放置開另一半,一兩個月見一次好常見,但我係拍左幾年而且我係對佢心淡先咁,你覺得自己唔被重視既,咪算鳩數lo

人係會忙架嘛!屌 啲學生仔真係麻撚煩
TO 魚巴

仲有一單
平時我地都係星期6 日先有得見 上個星期6 佢話佢病佐 咁同日去睇醫生
咁我讀NURSING 既 一開始諗住睇下佢食咩藥ADJUST 下等佢快D 好番
咁就叫佢SD 俾我睇睇啦 點知佢拖佐成日都未SD 到
到第二日SD 到我發現個D 藥唔岩數 應該唔係星期6既
之後我就開始驚 然後到今日呢單野
今日情人節我好似失戀了

請講

詳盡版
其實同呢條仔識佐唔係好耐 但閃電間就一齊佐 咁佢26 我20
我知佢以前鳩FING 得好勁 但我深信自己可以改變到佢 所以決定同佢一齊
咁講下佢D 背景啦 佢做地盤既差半年就有監工牌 咁佢平時番工成日OT 由9:00-21:00 既 咁我仲讀緊書 仲要SEM 頭 時間多的是啦 咁有時都會想見佢多D 咁就問佢去接佢放工+食DINNER 好唔好 但佢次次都話唔好 因為佢好攰 咁我都體諒既
對上一次見已經係12日前 而後我同佢傾過兩次見得少呢D 問題點解決 咁我就話見唔到都算 你至少VOICE NOTE 下俾我或者CALL 下我呀 佢當時答OK 但後來冇佐件事
然後老早前我就問佐佢情人節陪唔陪到我 佢拍晒心口應承我話OK 點知我1830上完堂佢都仲未走人 到2000佢都仲話未行得開 咁我事前已經準備好晒野諗住同佢慶祝 凌晨3:00 爬起身整定野煲定湯等今晚見面有得飲 點知最後佢話OT...依家我望住對凍傷佐既手+D 湯我真係唔知可以講咩好
我諗住俾2個鐘佢佢會哄下我之類咁我就算 點知等到依家一個WTSAPP 都冇
我D FD 就話佢可能有第二個要陪個D... 我依家諗緊散唔散好?

懶人包
BACKGROUND: 我20 學生 佢26 做緊野 (監工?) 以前係PLAYBOY
導火線:
3. 我覺得自己好ON9 所做既野完全白費 (煲湯 預備D 野時凍傷隻手)
問題:
散唔散好呀?

睇下佢有冇補鑊咪知

我岩岩就係等佢2 HR 睇佢會唔會補
點知真係唔會 然後我等到自己冇癮
SD 佐句: 我倒撚晒D湯佢
佢覆: 嗯...
然後我答: 你真係唔打算哄番我
佢答: 仲做緊野點哄你
TO 魚巴

仲有一單
平時我地都係星期6 日先有得見 上個星期6 佢話佢病佐 咁同日去睇醫生
咁我讀NURSING 既 一開始諗住睇下佢食咩藥ADJUST 下等佢快D 好番

驚乜
其實係唔係我自己問題?
我唔體諒佢?

A0路過留名睇情聖解答

被西女人老公改變左既人

點改變
TO 魚巴

仲有一單

驚乜

有第二個...
今日情人節我好似失戀了

請講

詳盡版

懶人包
導火線:
問題:
散唔散好呀?

睇下佢有冇補鑊咪知

佢答: 仲做緊野點哄你

你咪唔好WTSAPP佢
等佢主動搵你囉
咁趕趕投胎咩
首先放大自己既委屈加諸係佢身上係冇意義,因為係你自己攞黎佢冇責任同埋係你自己唔小心,體諒你係錫你但唔係應份
其次情侶係平等同對等,冇欠你野亦冇奉旨依樣野,合則黎不合則去,冇人有錯

不過將心比己,我以前都放置開另一半,一兩個月見一次好常見,但我係拍左幾年而且我係對佢心淡先咁,你覺得自己唔被重視既,咪算鳩數lo

其實係我唔明真係番工會點所以冇真正體會佢感受?
[/quote]
佢答: 仲做緊野點哄你[/quote]

好想識扮工人士,思想係唔同,學生真係差啲。多野做 office 工都可以一點架
做功課大撚曬咩,二千字?挑
我一日都出成百鳩幾份 report 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞