[gay]天天都要開心的心事分享區(38)

1002 回覆
3 Like 1 Dislike

放工未

今日九點走到

你份咩工嚟

展覽

https://instagram.com/p/BQiWRH1DbDE/

送隻熊比你

咁夜

我有問佢接佢放工好不 佢每次都SAY NO
冇接我放學

你呢個月係咪狂chur佢

同平時一樣
係佢話病個陣CHUR 多佐 之後都冇

我意見你自己衡量下邊個機會大啲又或者可能兩個都唔係
第一佢可能發現同你一齊之後
原來同佢本身所期望嘅嘢有好大出入所以hea你
第二可能佢唔習慣佢另一半咁chur佢令到佢驚左你
經過上次佢病完之後知道你會咁chur佢索性越來越少同你講嘢
我唔清楚你哋有冇溝通過大家嘅相處方式係點
你可以做嘅就係睇吓佢對你嘅態度會唔會改變
同埋你唔好放太多心機落去你同佢之間嘅關係
你係學生有好多時間可以去照顧呢段感情
但佢因為要返工佢冇可能廿四小時日日望住個電話
你要學識點樣去忍耐同埋好似你上面所講
搵野分散自己注意力

THX 呀巴打
我會盡力試下改

我都係過來人
不過我Ex係主動同我講上邊既野
我返工唔可能經常睇電話等等等等
我地有時個半月先見一次
不過一切都已經係過去式
見到佢而家好幸福我都好開心

你既開心......

收皮

陳述客觀事實

同平時一樣

搵野分散自己注意力

THX 呀巴打
我會盡力試下改

我都係過來人
我地有時個半月先見一次
不過一切都已經係過去式

你既開心......

收皮

陳述客觀事實

怨婦村
尋日俾條仔放飛機嗰兩位有冇更新

同豆巴差唔多 條仔今日全程HEA 覆我
覆佐6 次全部都係嗯
依家聽緊 https://www.youtube.com/watch?v=aCQLgYytBno
豆巴都聽下啦

可以散得

魚巴仲 chur 過我當初熱戀個個黎拜,俾扮工人士一點空間啦。真係好辛苦架,用汗水換番黎嘅錢都係為左將來養肥你姐
難得有個地盤成熟男要你就珍惜下啦。
好似我個讀書小朋友咁就真係
但我都係鍾意喎

你熱戀得一個禮拜

我依家唔想分手呀
但咁樣真係唔係路
全日覆6句 全部嗯
我已經唔係要佢哄我之類 我都扮到冇唔開心咁仲要問番佢有冇嬲佢全部覆嗯
咁我可以點???

死港女,問有無嬲,無又俾你上黎質疑,有又俾你話小氣。依啲唔用腦嘅問題叫一個出黎經歷過社會洗禮嘅人點回應你依個無知學生哥

屌你 我係見佢第5 次覆嗯字先問佢是咪嬲
咁都俾你屌

我覺得咁樣拍落去仲失衡

佢26 我20

你有冇試過接佢放工?
佢有冇接你放學?

我有問佢接佢放工好不 佢每次都SAY NO
冇接我放學

同平時一樣

搵野分散自己注意力

THX 呀巴打
我會盡力試下改

我都係過來人
我地有時個半月先見一次
不過一切都已經係過去式

你既開心......

建立於…

同平時一樣

搵野分散自己注意力

THX 呀巴打
我會盡力試下改

我都係過來人
我地有時個半月先見一次
不過一切都已經係過去式

你既開心......

建立於…

我認

可以散得

魚巴仲 chur 過我當初熱戀個個黎拜,俾扮工人士一點空間啦。真係好辛苦架,用汗水換番黎嘅錢都係為左將來養肥你姐
但我都係鍾意喎

你熱戀得一個禮拜

我依家唔想分手呀
但咁樣真係唔係路
全日覆6句 全部嗯
我已經唔係要佢哄我之類 我都扮到冇唔開心咁仲要問番佢有冇嬲佢全部覆嗯
咁我可以點???

死港女,問有無嬲,無又俾你上黎質疑,有又俾你話小氣。依啲唔用腦嘅問題叫一個出黎經歷過社會洗禮嘅人點回應你依個無知學生哥

咁都俾你屌

我覺得咁樣拍落去仲失衡

解決左啦
溝通勝過一切 好似係
如果佢係有心同你keep段關係嘅 主動啲問下佢做咩會咁 佢應該都好樂意同你傾下嘅 估估下好無謂
不過如果佢係啲唔可以理性溝通嘅人就算啦
Btw見魚巴都係同佢講啲無咩營養嘅話題 好似早晨,早抖,etc 可以試下搵話題講下 睇下佢係咪都咁hea鳩你 都係咁hea嘅我覺得直接問佢發生咩事係最好
溝通勝過一切 好似係
如果佢係有心同你keep段關係嘅 主動啲問下佢做咩會咁 佢應該都好樂意同你傾下嘅 估估下好無謂
不過如果佢係啲唔可以理性溝通嘅人就算啦
Btw見魚巴都係同佢講啲無咩營養嘅話題 好似早晨,早抖,etc 可以試下搵話題講下 睇下佢係咪都咁hea鳩你 都係咁hea嘅我覺得直接問佢發生咩事係最好

我有問佢琴晚公司發生咗乜事?佢嗯我

但我都係鍾意喎

你熱戀得一個禮拜

我依家唔想分手呀
但咁樣真係唔係路
全日覆6句 全部嗯
咁我可以點???

咁都俾你屌

我覺得咁樣拍落去仲失衡

解決左啦

等下次見面當面拆店佢
好唔開心
好唔開心

又唔想身邊人擔心
要扮冇野
好唔開心

又唔想身邊人擔心
要扮冇野

巴打都係因為愛情問題?
咁多位 我比車撞
好唔開心

又唔想身邊人擔心
要扮冇野

巴打都係因為愛情問題?

唔係
學業 好大壓力
讀緊一科極competitive 嘅料
睇住身邊d人個個好勁 好自卑好唔開心
咁多位 我比車撞

咩事?冇事呀嘛?
咁多位 我比車撞

咩事?冇事呀嘛?

有冇斷骨個d?
好唔開心

又唔想身邊人擔心
要扮冇野

巴打都係因為愛情問題?

唔係
學業 好大壓力
讀緊一科極competitive 嘅
好唔開心

又唔想身邊人擔心
要扮冇野

巴打都係因為愛情問題?

唔係
學業 好大壓力

加油呀巴打 我有時讀到好chur會自己入廁所喊
喊完再番出去讀過
屌我都唔想成日散發負能量 但我近排真係big fucked up
完全冇方向唔知自己做緊d 咩
屌我都唔想成日散發負能量 但我近排真係big fucked up

巴打係文 商定理科人?
好唔開心

又唔想身邊人擔心
要扮冇野

巴打都係因為愛情問題?

唔係
學業 好大壓力

加油呀巴打 我有時讀到好chur會自己入廁所喊
喊完再番出去讀過

條路自己揀 仆街唔好喊

巴打係文 商定理科人?

算係文掛

巴打係文 商定理科人?

算係文掛

係驚grad咗揾唔到工?

巴打係文 商定理科人?

算係文掛

係驚grad咗揾唔到工?

唔係
係驚讀唔嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞