CSL出大專plan

279 回覆
3 Like 8 Dislike
讀i大既有冇得申請?
屌csl 一入地鐵就收唔到

呢樣真 仲有兩三個月就完csl ,$238+18 得2.5 gb 嘅4G

有冇巴打有好介紹嘅plan,佢淨係得個1010嘅sales 打嚟推啲勁貴嘅plan ,上網查下之後,我估1010應該係最貴嘅電信公司

利申:學生哥冇咩錢

Same
等介紹

3HK現正熱銷 (以下計劃無額外收費)

Plan 1:$108/21M 5GB用量(4G網絡)
Plan 2:$123/42M 6GB用量(4G網絡)
Plan 3:$173/42M 9GB用量(4G網絡)
Plan 4:$268/300M 10BG用量(4G網絡)
plan 5:$418/300M 真無限月費(4.5G網絡)

同時兩個號碼轉台可以加碼送平板電腦!!

以上價格僅限轉台不續約
tg:@bbmyl

呢條plan官網有冇得睇?
3已經夠人,請轉用CMHK
Ive仔表示有冇我份先

覺得Smartone正啲

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

smartone算係咁啦,送多兩Gb,又有joox用

smartone個U plan正, 佢可以比多張sim, $2xx/2 = $1xx
兩個人用8GB都夠用, 全速又有Joox

我都覺得係,放第二張卡落ipad都唔錯,有無smartone大專plan用家分享下?速度快唔快?會唔會成日load空氣?

垃圾,成日load唔到,又慢,千祈唔好用
3已經夠人,請轉用CMHK

唔好再用3,load完氣,wtsapp都連唔到線
有無其他u有擺檔
Ive仔表示有冇我份先

小弟岩岩去左簽約啦
個sales 話8大/ive/hkdi都可以照做
Ive仔表示有冇我份先

小弟岩岩去左簽約啦

要去邊度?
有咩任上嘅plan好介紹?

利申:有緊1010,想轉個任上又平嘅plan
有咩任上嘅plan好介紹?

利申:用緊1010,想轉個任上又平嘅plan
Ive仔表示有冇我份先

小弟岩岩去左簽約啦

簽幾耐?
Ive仔表示有冇我份先

小弟岩岩去左簽約啦

簽幾耐?

2年 $146
Ive仔表示有冇我份先

小弟岩岩去左簽約啦

簽幾耐?

2年 $146

知唔知個booth 到幾時?
128 6gb?
有冇得加150 轉FUP?

可以無限
總數146+150>$296
啲員工咁講

而家得poly 擺檔?
其他u 學生證得唔得

中大都有檔
任何大專都可以申請

知唔知去到幾時
Ive仔表示有冇我份先

小弟岩岩去左簽約啦

簽幾耐?

2年 $146

姐係可以簽2年 / 唔簽死約都得
原本用緊csl
有冇得就咁續呢個plan
$98 體驗香港寬頻 流動電話 4G 計劃

申請網址
https://apply.hkbn.net/broadband/escorp.jsp?lang=cn&login=escorp#alert

密碼

個撚個講CSL 你出HKBN plan做乜春
有無巴打知呢個優惠到幾時?
我唔見中大有呢個booth
Ive仔表示有冇我份先

小弟岩岩去左簽約啦

要去邊度?

我就咁跟住張圖寫個地邊入去呀
不過聽講佢話呢一兩日就去第二到擺
Ive仔表示有冇我份先

小弟岩岩去左簽約啦

簽幾耐?

簽兩年
我5月先完支那移動個約
呢邊要我先用個臨時號碼簽約先
27/2就可以用住新號碼
用到5月完約個陣就會自動幫你轉返你原本個號碼
我見好似幾平咁,當多個號碼用一排就照簽啦
要即刻生效合約咁濟
有冇人明我講乜尻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞