CSL出大專plan

279 回覆
3 Like 8 Dislike

留名

覺得Smartone正啲

咩價?
唔好再入csl 個網絡已經飽和左
你peak hour 係好難上到網

堅?

堅?x 2

堅 係鰂魚涌永遠上唔到

CSL已經夠人,請轉用smartone

堅?

堅?x 2

堅 係鰂魚涌永遠上唔到

我之前CSL放工時間係地鐵站明明收足5格同4G
但係結果係連Whatsapp收發都做唔到
見住隔離個Friend係Group chat係咁彈Message

之後12月轉咗SMC大專Plan
其中一個原因係佢送Joox
(我轉台之前有問CSL有無得送MOOV,冇)
而且佢個時續約開我298+18 8GB
最後嬲嬲地轉SMC 而家$278 8GB
又多張Sim比第2部機用,又有Joox

雖然SMC係明顯速度慢啲,但起碼好過CSL

堅?

堅?x 2

堅 係鰂魚涌永遠上唔到

SmarTone已經夠人,請轉用3
CSL食撚屎
屌csl 一入地鐵就收唔到

呢樣真 仲有兩三個月就完csl ,$238+18 得2.5 gb 嘅4G

有冇巴打有好介紹嘅plan,佢淨係得個1010嘅sales 打嚟推啲勁貴嘅plan ,上網查下之後,我估1010應該係最貴嘅電信公司

利申:學生哥冇咩錢

堅?

堅?x 2

堅 係鰂魚涌永遠上唔到

SmarTone已經夠人,請轉用3

3 已經夠人 請轉用支移

堅?

堅?x 2

堅 係鰂魚涌永遠上唔到

我之前CSL放工時間係地鐵站明明收足5格同4G
但係結果係連Whatsapp收發都做唔到
見住隔離個Friend係Group chat係咁彈Message

之後12月轉咗SMC大專Plan
其中一個原因係佢送Joox
(我轉台之前有問CSL有無得送MOOV,冇)
而且佢個時續約開我298+18 8GB
最後嬲嬲地轉SMC 而家$278 8GB
又多張Sim比第2部機用,又有Joox

雖然SMC係明顯速度慢啲,但起碼好過CSL

smt係慢啲最快得150,但係起碼都叫收到,csl快但係成日load唔到有
Grad撚完先出
食屎啦CSL
兩年前csl真係最快
今時今日都係最大網絡
貪平就轉得過,呢個價用到呢個質素既網絡

但係原本比緊兩三百既全部想轉台
合併兩間公司既客再減頻譜再租網絡比hkbn

已經開始令我有當年人仔收爆格都唔郁得既感覺
兩年前csl真係最快
今時今日都係最大網絡
貪平就轉得過,呢個價用到呢個質素既網絡

但係原本比緊兩三百既全部想轉台
合併兩間公司既客再減頻譜再租網絡比hkbn

已經開始令我有當年人仔收爆格都唔郁得既感覺

利申:poly ug, 用左4年csl 交緊270 6gb

呢樣真 仲有兩三個月就完csl ,$238+18 得2.5 gb 嘅4G

有冇巴打有好介紹嘅plan,佢淨係得個1010嘅sales 打嚟推啲勁貴嘅plan ,上網查下之後,我估1010應該係最貴嘅電信公司

Same
等介紹
有冇得加128買fup?

堅?

堅?x 2

堅 係鰂魚涌永遠上唔到

雷動

Same
等介紹

1010主打商務客,學生唔岩用架啦
有人唔做做狗用joox

agger joox狗也不屌
有人唔做做狗用joox

agger joox狗也不屌

依家用緊Joox真係少歌,五月天嘅歌都冇
今日都見到 屌仲有2年3HK約 3真係好撚廢 成撚日都沒有服務
尋日簽左
128+16>$146
幾抵

pt pg無得簽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞