CSL出大專plan

279 回覆
3 Like 8 Dislike
屌csl 一入地鐵就收唔到

呢樣真 仲有兩三個月就完csl ,$238+18 得2.5 gb 嘅4G

有冇巴打有好介紹嘅plan,佢淨係得個1010嘅sales 打嚟推啲勁貴嘅plan ,上網查下之後,我估1010應該係最貴嘅電信公司

利申:學生哥冇咩錢

Same
等介紹

1010主打商務客,學生唔岩用架啦

我用緊1010 (好似同csl 同line? )
個陣俾佢sale 我又唔知做咩鳩鳩吓咁簽約
係任何地鐵站都收唔到
屌但我平時係屋企同返到學校都有Wi-Fi
最主要都係返學個個幾鐘車程用
點知佢所有地鐵站都收唔到
去門市問佢竟然話冇理由架
唉舊年十一月先簽 簽咗兩年

1010同CSL其實都係果個網絡

我真係屌佢老母
每個月四百幾五百蚊電話費但從來未試過可以搭地鐵個陣上到網
係連whatsapp 都收唔到send 唔到
仲有兩年啊

我csl冇你講咁嚴重,至少load到WhatsApp, 但load唔到telegram

係地鐵傾電話先係無間地獄呀
今日都見到 屌仲有2年3HK約 3真係好撚廢 成撚日都沒有服務

唔廢喎 我都係3
長期收到LTE
今日都見到 屌仲有2年3HK約 3真係好撚廢 成撚日都沒有服務

唔廢喎 我都係3
長期收到LTE

屌,真心難求

唔廢喎 我都係3
長期收到LTE

屌,真心難求

sorly lo 柒左
尋日簽左
128+16>$146
幾抵

有冇話要簽幾耐 見到上面張圖話可以唔洗簽?

唔廢喎 我都係3
長期收到LTE

唔撚係呀
我係學校柯個屎都沒有服務

我真係屌佢老母
仲有兩年啊

我csl冇你講咁嚴重,至少load到WhatsApp, 但load唔到telegram

非繁忙時間都可以收到下,多人少少已經load空氣
屌前排轉撚左去3 3G
如果呢個plan早啲有即簽啦

利申:唔搭地鐵 係地面用3 3G都可以傾傾下電話斷線 收爆但上唔到網

我真係屌佢老母
仲有兩年啊

Peak hour既中環同金鐘簡直係地獄

300速有撚用咩都上唔撚到 peak hour反而3G會load到但高ping, 4G就load空氣

覺得Smartone正啲

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

我真係屌佢老母
仲有兩年啊

Peak hour既中環同金鐘簡直係地獄

300速有撚用咩都上唔撚到 peak hour反而3G會load到但高ping, 4G就load空氣

哂氣啦,咁多人用都飽和哂啦

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

smartone算係咁啦,送多兩Gb,又有joox用

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

唔係應該$298?

堅?

堅?x 2

堅 係鰂魚涌永遠上唔到

CSL已經夠人,請轉用smartone

SmarTone已經夠人,請轉用3

3 已經夠人 請轉用支移

支移大陸就得

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

唔係應該$298?

Me 折實要260 wor

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

唔係應該$298?

大專plan 咁貴既咩

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

唔係應該$298?

大專plan 咁貴既咩

我都係上smt 個官網睇 唔係係咪有優惠 唔係$298?
https://www.smartone.com/tc/mobile-service-plans/sim-only/u-plan-3.jsp
CSL,大專都298

我岩岩門市 個sales sell 我續約

比我offer 家庭450共享plan 3張電話sim + 1張data sim(我叫佢開) 25gb 一個月都係 550蚊 簽24

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

唔係應該$298?

大專plan 咁貴既咩

https://www.smartone.com/tc/mobile-service-plans/sim-only/u-plan-3.jsp

$278/月
利申 交緊

Joox免費狂聽

好似幾正咁
有無巴打講吓

承惠208

唔係應該$298?

大專plan 咁貴既咩

$278/月
利申 交緊

補充返
係$260+ $18
用緊pccw 送既csl. 6gb plan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞