垃圾抽水扮中立花店 - Le Sean Seasons Florist

364 回覆
1249 Like 10 Dislike
大家有共識行動

613行動部署
https://lih.kg/1212252
屌佢老味仲抽緊
呢個咪佢老婆囉
Toby sin
不嬲無買呢間既保鮮花 又特別貴 懶高級咁
夠鐘收皮
大家有共識行動,請幫手推下,share出去

當建制派番曬立法會,梁君彥宣佈幾點開會就玩完,所以去金鐘

613行動部署
https://lih.kg/1212252
私人恩怨就死開啦
依個係咪俾吳若雞老公話係雞嗰個
搞到咁核突
今朝見到原來有人係啊創辦人個facebook profile度同佢理論
多謝你咁有心

佢係咁樣解釋佢話愛國愛港喎

被問到點解del comment 除左話留言者講粗口 同話埋佢家人(其實好多留言都只係post咗cap圖)

點呀

然後得知有心人係記者 就講咗啲咁嘅嘢

仲689?佢就做乜9...

佢講到落ad只為令更多人更多商鋪見到 講真 如果係多人撐你嘅 你個post自然會viral出到 係大是大非時間落ad 比人質疑你用意係好合理

再者 落ad令到post 可以更多人睇到 令fans人數增加 日後再係page度sell產品都有好處 所以唔好懶清高啦

除左留comment話比更多人知 更實際係叫身邊人唔好幫襯佢!!!
推撚到佢仆街
就係呢條豬閪ban n delete comment
屌佢老母
滅聲 同政府有咩分別
想食兩家茶禮?收皮喇
推撚爆 正狗喱
邊條女收呢間野D花就係雞
係公廁
係慰安婦後代
仲記得214有巴打買呢間野D花成3千幾蚊中幅射咁D花
我同左佢IG張圖係佢FB,訓醒比人刪左Post
左佢IG張圖係佢FB,訓醒比人刪左Post
見到有人係度講件事係另一間花店想抹黑佢
想講所有cap圖都千真萬確 開post冇仼何目的純粹想比更多人知呢間嘢嘅真面目

繼續推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞