中大討論區第六回之愁人節

1001 回覆
0 Like 10 Dislike
話說就快NA photoday
希望咁多位大佬俾面黎同細佬我影張相 唔想on99咁企係度望人影相咁老尷

請假黎

幾號NA photo day

一齊請

哩種都得

本身已經肥到成隻肥叉燒咁唔洗扮了
希望咁多位大佬俾面黎同細佬我影張相 唔想on99咁企係度望人影相咁老尷

請假黎

10/3
老豆老母

請假黎

10/3
老豆老母

哇 真係好快

請假黎

10/3
老豆老母

哇 真係好快

木星揾我影 我會讚你叻豬

請假黎

10/3
老豆老母

哇 真係好快

木星揾我影 我會讚你叻豬

一定
Every inch of your skin is a holy grail I've got to find
Only you can set my heart on fire, on fire

請假黎

一起著比卡超裝

青你唔示範點得呀

請假黎

一起著比卡超裝

青你唔示範點得呀

其實佢係?

請假黎

一起著比卡超裝

青你唔示範點得呀

其實佢係?

木星著 Lolita

哩種都得

本身已經肥到成隻肥叉燒咁唔洗扮了

肥叉,少燶,厚切
Every inch of your skin is a holy grail I've got to find
Only you can set my heart on fire, on fire

I am on fire
burn, burn, burn

firework?
諗起套戲

I am on fire
burn, burn, burn

firework?
諗起套戲

去北韓講:konichiwa

請假黎

一起著比卡超裝

青你唔示範點得呀

其實佢係?

木星著 Lolita

覺得自己性向有改變了
以為隻熊有野爆
以為隻熊有野爆

搶咪

覺得自己性向有改變了

你本身係咩向?
想quit life
以為隻熊有野爆

搶咪

佢三句唔埋兩句就係到背書背口號

想佢爆料
又話有核強足以令689收皮而家都未爆
想quit life

唔好呀
想quit life

唔好啊P仔
木星想飲茶啊
可惜現實中嘅木星只得乾餅
木星想飲茶啊
可惜現實中嘅木星只得乾餅

547.8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞