中大討論區第六回之愁人節

1001 回覆
0 Like 10 Dislike
哦係貿易個trade唔係交易個trade

政府工姐
唔好意思

我都想做架 但行左business sector path好似one way trip咁無得簡 仲要爛grade 都係做番商狗算

政府又悶又死咕咕 唔岩你做架啦彩彩

無錯 仲要ot無補水
屋企隻狗ot到十一點

然後仲要俾啲同行親戚覺得佢地返工好hea

政府工姐
唔好意思

我都想做架 但行左business sector path好似one way trip咁無得簡 仲要爛grade 都係做番商狗算

you mean what I'm doing rn?

政府工姐
唔好意思

無錯 仲要ot無補水
屋企隻狗ot到十一點

然後仲要俾啲同行親戚覺得佢地返工好hea

所以政府唔肯整標準工時

政府工姐
唔好意思

you mean what I'm doing rn?

what I am doing right now even shitty
我只適合做清潔
我係垃圾
Diuuuuu

唔准咁講

由今日開始我背Listing Rules
要搵番哂D DATA STRUCTURE同is出黎睇

Interview?

Interview?

係,28號2nd in
ANAL dinner有咩要注意 要唔要潤滑油

那年十八

那年十八

屌你老母呀Anna Ma

係咪engine好索個個

係咪engine好索個個

好索
你真識食

很久不見
我諗我會簡你個major
哩幾日, 晚晚食好嘢
鮑魚,龍蝦,乳鴿,東星斑,瀨尿蝦

利申:老細請

很久不見

師弟
哩幾日, 晚晚食好嘢
鮑魚,龍蝦,乳鴿,東星斑,瀨尿蝦

利申:老細請

很久不見

師弟

咪認親認戚啦

很久不見

師弟

咪認親認戚啦

咁呢到好多都我師弟

很久不見

師弟

咪認親認戚啦

咁呢到好多都我師弟

http://hkm.appledaily.com/list.php?category_guid=4104&category=daily

如果男人來自火星,女人來自金星,那雙性人呢?

http://hkm.appledaily.com/list.php?category_guid=4104&category=daily

如果男人來自火星,女人來自金星,那雙性人呢?

唔通係⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞