|Switch機主討論(119)| 歧路旅人 | 妖怪手錶 4| E3情報

996 回覆
6 Like 4 Dislike
dead唔知咩?
FE treehouse 片好正wo
啲map design 睇落都唔錯 希望唔係希望愈大失望愈大
https://www.youtube.com/watch?v=_-wKu1Xgby8
https://www.youtube.com/watch?v=NbG2b-ckJBs
death stranding有機會拎
一係iceborne
Cut寵 cut mega cut z技都係為平衡
咁不如成隻驚cut左佢啦
不如講下究竟有咩係唔cut得
做pokemon player都比人撚得耐
加少少劇情又出雙版本撚狗
而家索性閹割都有人撐
係唔係真係比人撚得太慣

利申會買
iceborne 半dlc性質應該無乜可能比佢
比佢會落好多人臉

白金望落幾正都好,玩耐咗就應該會發電完成度不足
就算最後成品真係2極化都一定造比小島拎
隻狼有冇機?
橫掂佢cut定唔cut
打ranking都係嚟嚟去去得嗰十幾隻

論完成度隻狼甚至唔及ds3 bb
顯材仲要咁偏亞洲
DS同BB都唔得隻狼憑乜
可能就係cut 嗰十幾隻

不過起碼老噴safe
買埋前作練習下
我覺得係因為workload大多啲
關平衡咩事
如果我手提mode 玩玩下會彈舊野出黎叫我揀咩mode
是咪壞既先兆
有幾大
八代之前啲寵都做好哂 最多要更新啲貼圖 都唔知係咪真係咁多野做
大workload既話間公司一年賺咁多錢好心就請多啲人喇
爆左機
好短?
問問大家 9980兩卷各位有無買?
買左既換左咩game?
依家就係話佢大公司一年賺咁多都唔肯請人返嚟做
多唔多寵都賣過千萬
6-10hrs first run

但佢有幾隻角 即死mode 同埋地下城每次random生成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞