|Switch機主討論(119)| 歧路旅人 | 妖怪手錶 4| E3情報

996 回覆
6 Like 4 Dislike
妖錶有偷跑未
炒蘿蔔

唔知點解要用數據+無痕先上到

提提大家日版DL版Mario Maker 2都有送筆
仲免運費
不過都係要揾轉運
我都入到?
試下 clear site cookies
都係唔得
轉用電話放wifi即刻load到
HKBN
想download Fortnite 同 Moderm Combat 5
係咪要買會籍先得?
https://twitter.com/nakayoshiMAYUPA/status/1138631339878445056
どうぶつの森発売日発表

大歓声

悪徳たぬきが多額の請求をするシーン

Oh....
ME HKBN OK
Fortnite唔使,Modern Combat應該要
只可用40隻都試過啦
買/下載 唔駛錢
Fortnite/免費遊戲 唔駛會籍都可Online
但我入唔到market
佢require 序號
新手 唔識整
想download Fortnite 同 Moderm Combat 5
係咪要買會籍先得?
買/下載 唔駛 會籍
Fortnite/免費遊戲 唔駛會籍都可Online
但正傳咁搞法,有違初衷
香港ac要去
https://store.nintendo.com.hk/
買game

去switch度開多個profile登入個日本/美國嘅ac會方便啲
用錯香港store?
https://accounts.nintendo.com/
去依度改返做日本或者歐美啦

動物森友會系列最新作品《集合啦!動物森友會》將支援中文並會重新詮釋動物森友會的傳統體驗方式。
玩家將參加由Nook Inc.所策劃的「無人島移居計畫」,在以無人島為背景的遊戲中展開全新的生活。
在遊戲中可以悠閒地在海邊漫步、四處探索……在什麼都沒有的無人島展開自由自在的生活!
另外還有全新改造系統,讓玩家可以DIY(Do it yourself 自己動手做),將島上的材料收集起來,DIY成家具及生活所需的道具等等。此外還有園藝、釣魚、島上探索、居家環境佈置、與移居到島上的可愛動物們交流等多項體驗,讓玩家可以一面感受四季變化,一面享受悠閒生活!

本作品原定於2019年發售,但由於開發作業仍需要一些時間,發售日期將更改為2020年3月20日。敬請見諒。我們正在努力開發中,敬請密切期待。

Nintendo Switch下載專用軟體《凱登絲勇闖海拉魯:死靈舞師地牢 薩爾達傳說 合作鉅獻》將支援中文並於E3期間開始公開下載!

本作是節奏動作型冒險遊戲,玩家可以在套用《薩爾達傳說》系列的設定下遊玩要配合節奏探索迷宮的類Rogue型遊戲―《死靈舞師地牢》的遊戲玩法。玩家將化身為林克或薩爾達公主,探索隨機形成的地上世界和迷宮。做任務的同時,展開拯救海拉魯的連場戰鬥。
遊戲中將以《薩爾達傳說》系列中為人熟悉的道具,及《死靈舞師地牢(暫定名稱)》的武器和魔法等裝備戰鬥。但海拉魯強大的BOSS們也會憑著魔法,以更新、更強大的姿態出現。
《凱登絲勇闖海拉魯:死靈舞師地牢 薩爾達傳說 合作鉅獻》預定於2019年6月14日發售,售價為HKD199。
Thanks 我試下先
btw 我等左兩個月 佢都唔岀mini or pro
果斷岀機
應該日子近了
不過算啦早買早享受
ME HKBN OK
請問ESHOP買GAME,係咪用一個AC將地區轉來轉去就得?
用日本地區買完GAME,AC轉咗去香港地區仲玩唔玩到隻GAME?
要睇佢點cut
如果SS圖鑑同USUM圖鑑差唔多有500隻
咁即要cut咗一半左右
大部份受歡迎嘅pkm應該有得留低
水火木猴之類就話之佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞