|Switch機主討論(119)| 歧路旅人 | 妖怪手錶 4| E3情報

996 回覆
6 Like 4 Dislike
續作睇黎有得用公主
Retro呢
聖劍傳說3
路易鬼屋
FE
星際鏈鎖
PKM
動物之森
BOTW2
DQ11s
超多嘢可以玩
公主
The sequel to The Legend of #Zelda: Breath of the Wild is now in development for #NintendoSwitch!

Aaaaaaaaa
有新曠囝玩唔反任了
仆你個街 神作既續作
新zelda應該係強化機護航作
原來Monolith 請人係搞BOTW2
小紅帽出年都唔知出唔出到街
Zelda都有續作
Mario 屙得屎冇
劍盾好似可以用pro掣玩
劍盾實機片野外通街海鷗兔仔老鼠
聖劍3 remake?

好正,SE 終於做番D 舊IP
見佢好似可以滾, 動作性更大
8個主角,重玩性又高
全世界剩返少少人都唔努力造人興旺返個王國
走去探咩9險? 搞到走多個魔王出尼世界多得你唔少
不過有新驚玩都開心既
巴打咁快知劇情
Rare Ltd. @RareLtd

You asked. We listened. Nintendo were listening too, and we were happy to work with our old friends to make this one a reality. Banjo and Kazooie are coming to Super #SmashBrosUltimate!

https://twitter.com/RareLtd/status/1138488551841181701
睇完真係想屌Capcom老母,仲有se夠膽死提佢隻聖劍collection呢下都厚面皮,成場最驚喜都係no more hero 3,呢隻吸引過之前小遊戲合集好多
坐城升起,會唔會係封印醬終於訓醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞