有冇聽開張敬軒都同我入嚟!(64)

580 回覆
25 Like 22 Dislike
無去+1
在某博看到片段,今晚佢唔舒服,好心痛把聲,知道以下曲目,唔知齊未。
羅賓
百年樹木
櫻花樹下
blessing
Blessing and缺 ,佢雖冇明言但大家都知佢心聲了。
佢無留,唱完即走!
懂佢的,就會明。
無錯!但我都無因為佢而去
不了
我睇佢ig tag 好似冇咩人去咗
Hana病左失聲,rain又病左直情無到軒仔把聲都病病地咁。。
我都懂了
你地知就好啦,唔好講咁多啦,好多人睇實
所以沒有明言
摩擦力
你懂的
阻一阻大家,7.1記得要出黎
一定出
blessing有冇可能超越到08年live
睇show 聽音樂都要扯上政治
好心啦
我就唔明做乜要避忌
開放D啦大家

一關係到內地就咁大反應
維唔維穩又有咩重要?
只不過一個個預祝回歸O既show
會多D大陸人黎睇
又唔係咩邪教慶典, 龍蛇混雜夜總會party,
點解要放大到出席表演就係背棄香港
"維穩"兩隻字真係咁恐怖同負面咩?
唔係黃
唔係藍
唔係紅
唔係白
成身都係橙色, 不明而喻啦佢係點諗
軒仔加油作為fans我會選擇信你
無國界醫生日2019嘉許禮

日期: 2019年7月7日(星期日)
時間: 2:00PM
地點: 九龍灣國際展貿E-Max地下中央廣場
嘉賓: 張敬軒等
在某博看到
幾時開始愛國同愛港係對立?
E個個風度唔知點解演化到 香港人就唔係中國人
個個明明流住中國民族O既血, 係漢族人
因為雨傘革命D 嘩眾取寵O既口號 "香港不是中國" 當係真理
就個個話自己係香港人, 唔認係中國人,
鐵一般O既事實個個都係中國人
冇錯你係可以仇恨自己國家, 但係唔可以否認自己O既血統
我真係唔知世界上有咩地方O既民族 會係咁荒誕
會話自己係波士頓人, 但唔係美國人?

反中國共產, 整整下變埋反中國,
只要有咩同中國有關就即刻鄙視
如果你話中國係敵人, 咁唔通美國, 英國係朋友?
O係美國佬眼中, 你只係中國O係一個城市, 姐係佢對家
英國佬眼中, 你只係佢一次大戰O既手下敗將O既一個殖民地
邊個國家會幫一唔係自己國家O既城市? 就算佢幫, 都唔係為你, 係為佢自己
即使中國就幾差, 都至少唔會害一個屬於自己國度O既城市

同埋你估歌手自己好大自由,個個似 hocc 咁係獨立單位?
尤其係成個show 最大知名度O既香港歌手O既佢
唔通佢拍拍屁股就話唔去?
唔係唔畀鬧, 但係都要鬧得合理

軒YOU JM9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞