有冇聽開張敬軒都同我入嚟!(64)

580 回覆
25 Like 22 Dislike
形影不離都唔錯
不過SI隻碟嚟講我會鍾意裝睡的情人多少少
你哋都應該有自己嘅排列啦
我以為你講緊清朝嗰個1819年
緋荔榭少年
話說聽呢隻碟時,全路人飯
首聽係傾慕。裝睡的情人,形影不離,歲月靜好,缺,潛水,天才兒童,百年樹木。
或者你咁諗,17年上歌手依普通節目結果比人鬧到仆街, 連同嗰時珠江台嘅咪王爭霸最後一集都要被迫下架,你覺得如果佢再唔上呢一類節目佢仲可唔可以返上大陸做節目。

我作為香港fans有私心當然唔想佢返大陸再受到無謂嘅批鬥, 但佢自己都講過佢好想返返上去、好想返返廣州, 都係無可奈何嘅事。

唔係想護住佢,只係唔想佢再被批鬥。 佢係一個好人 ,佢係值得擁有更好。 既然佢決定咗返上去, 作為fans只可以相信佢。

如果要俾負皮就盡情俾, 真心說話唔怕講。
我同意,作為飯只好支持
點解係維穩SHOW, 邊個主辦?
七一維穩show有咗好多年…

/為慶祝國慶70周年及香港回歸祖國22周年,香港各界慶典委員會及香港匯演藝能發展中心將於一連3天,6月29、30及7月1日,於銅鑼灣維多利亞公園足球場舉行創科潮流音樂嘉年華(Greater Bay Festival),為一連串精彩絕倫的慶祝活動掀起活力序幕!/
http://timable.com/event/1820502
而家d維穩show包裝到唔似維穩show
不過你睇下71前喺維園搞都知咩事
2014年前後嗰兩三年佢真係一個呢d show都冇接,不過近幾年其實都接左頗多維穩show,佢唔post出來,香港粉絲有默契唔講,先冇乜人鬧佢(不過班強國粉好鍾意幫佢周圍宣揚
背後有咩壓力就唔知啦
佢要返大陸,去咩show就係佢既事啦
不過作為香港人,就算幾鍾意佢都唔應該去,就算去門口等佢都唔應該
撐香港重要過見偶像
見少次佢一次又唔駛死既
呢單嘢根本一個香港粉絲都唔應該去
不過唔係人人係咁諗
熱門post 又有屌我軒
阻唔到架啦,由得啲人啦
出左新歌
聽左,廣告歌,除左封面靚,首歌幾洗腦
一聽就聞到m記味
都係架!所以我聽左一次咁大把。。我都係返出去聽hins first
上次Make A Beat都未live過
今日有冇人會去?
偷偷留個名
維穩show 不了
好難live架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞