有冇聽開張敬軒都同我入嚟!(64)

580 回覆
25 Like 22 Dislike
係潛就潛得徹底啲啦
見成堆藝人出post之後
同容祖兒一分鐘前後出相話失眠
之後mani留言me2
完全感覺係英皇公關
鍾意佢
其實真係有啲失望
不過想見佢都一定唔會去依啲垃圾event
完全係埋沒自己良心
接受唔到
同你一樣諗法!
我都一定唔去睇依啲垃圾維穩show
但係會繼續支持佢嘅音樂
屌!軒仔真係去咗广州
第二個大灣區event呀嘛好似係
開幕典禮
昨天見到有人post左
昨天見到有人post左
x2 有d失望
缺都高質 百年樹木都不錯
返自己家鄉唱首歌 唔明有咩問題
不如大家唔好再討論喇好唔好呀非常時期,個人意向在心中就夠曬
Agree
缺,你聽真歌詞就知好有意思的歌啊
唔只缺啦,1819年出嘅歌大部分都唔係典型情歌,唱法多元化咗,曲風如潛水同you又有新嘗試,唔明邊到垃圾講真一句我唔多作評論個活動,但希望各位唔好因為呢一個因素就否定晒佢係音樂上嘅努力,一沉百踩。
張敬軒係醒過㗎喎,2014 LIP佢親口講過咩,12-14年尾佢IG真係有目共睹

我自己係忠實fans,每次寫信親手俾佢(雖然唔會話知佢有冇睇)我都有多謝佢默默為香港人保育,發聲

佢翻屋企唱歌唔緊要,重點呢個係6月29-30嗰個係宣傳大湾区嘅免費入場維穩show

佢醒過㗎喎,點解依加要做裝睡的人,可以助紂為虐,粉飾太平?

就當個show係公司塞俾佢,就當張敬軒係後知後覺,佢自己唔識拒絕嘅?唔識say no嘅?

真係好失望
我冇否定佢音樂,我好鍾意《潛水》,買齊啲黑膠/彩膠

但希望佢唔好助紂為虐,鋤弱扶強,幫正苦粉飾太平
好似係supper 唔去然後比咗佢
覺得去中國出SHOW都唔係問題
中國有FANS想比佢地睇都好正常
但而家唔係普通歌迷活動/演唱會
D活動名已經掛住大灣區個名
根本ED活動就係有政治取向
出得ED活動仲護住話唔好討論...我都唔知講咩好
其實真係對佢有D心碎
算啦 佢都差唔多上到神台
成班人跟佢搵食 仲要入埋英皇
好多野都控制唔到 都估到架啦
訓唔到係pr啦 商人不嬲冇立場 只有認錢 仲唔明?
有的野,好難咁講,光明正大講政治的人已唔多,何況係公眾人物。
呢排佢上返某博,又開左紅書仔,明顯解返的凍,咁有的野,真係好難講。作為粉絲當然希望佢更加好,但又唔想見到佢重心內移(矛盾ing)我我仍非常支持他,那個活動已沒票了。
利申:飯告訴我的,我沒有手機取票。那app要記手機號碼。。有軒仔也不了。
聽首歌冷靜下啦大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞