Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
好快港行Powerbeats Pro一出你就會買,然後AirPods 2就掉埋一邊唔用,我依家就係咁
屌 就黎七月都仲未有聲氣
好似真係幾正
早買早享受,依家AirPods 2都有出街跟身,但比唔到咩藉口用,呢期咁撚熱用AirPods真係初頭唸住Powerbeats Pro戴得耐會焗同唔舒服,戴大半日竟然冇呢個問題,未買既巴打可以唸唸佢自己上深圳Walkin即買BTW 暫時係街未見到有人用Powerbeats Pro
同埋跟機條黑色Lightning線係iMac Pro果條嚟(好似係),出面買唔到(冇得單買),屋企一堆Lightning線,可以唔洗用原裝果條,原封不動
Comply 綿係咪用400?
用緊美版LL/A應該同國行CN/A冇咩分別,除左型號
今日係深圳福田walk in買左 default嘅耳塞係完全唔隔音
之後出街試下大啲嘅耳塞咩環境 不過戴上去係幾舒服同埋睇片冇delay
我之前個對bragi the headphone用左成3年 所以比較唔到音質同其他tw係點
btw 用iphone 自動connect真係好撚快
好糾結買唔買好 又想買藍色
點都好過airpod 掛
隔音差唔係airpods咩
差過用comply耳綿嘅耳機
仲未有消息幾時有?
香港未有 我估最快都要7月中
見咁多巴打北上去買有啲心郁
但我想要藍色
我都係想要藍
最衰無得試帶 , 好想上深圳買 深圳賣幾錢
最擔心通話質素,有無人可以係依方面再分享多d?

之前用beat x傾電話對面話我把聲好多雜音,把聲好沉,依家用左airpod就無左依個問題。
1888人仔 2200港紙左右
上面有巴打話同airpods一樣 甚至好過
我都係見好多人話呢款傾電話好好
頭果3代真係0改善,成日比條女屌鳩我唔好用Handfree
我月底去日本,搏下果到有得賣
an機買唔買得
an機用廢咗8成功力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞