[I/A] AFK Arena 人族出新英未 (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果係我既話
我係會獅子食狗頭紅 狗頭個位綠伯頂
依一刻狗頭仲係好carry
冇咗佢我唔識贏
所以頭痛緊點用啲種族券
光->堆肥俾白盾
獸->堆肥俾獅子
暗->堆肥俾女妖
單抽中女妖 之後5連抽都廢野
已經夠
咁獅子啦
1720好難打呀屌

巴打們,我應該點玩落去卡咗係7-4好耐 對唔住,又做伸手黨
有排你卡
白盾上金
一日先推到20關
惡魔可以代替狗頭都得 你喜歡
但我無料食比佢上,另外果啲有用黎上陣唔食得
試下先
17關真係有排你卡
你白盾食根x2 上金
屌 你地有冇人試過課金出問題?
我頭先買咗118月卡之後佢話咩唔成功 game入面收唔到 但係Google play就食咗我錢 我聯絡客服 佢就send一大段雞腸比我 叫我relog in 同click多次個package 話唔會收兩次錢 咁咪click多次試下 屌佢老母收多我次錢 但係得第二次就收到月卡
即係我total比兩次錢買咗個月卡 contact佢又未覆 點搞
我之前試過買月卡佢 食咗我錢但係無更新我月卡狀態
跟手我去搵客服 佢係隻驚度send咗封信話好快搞店
跟手我重開幾次之後佢更新咗我個月卡日子
不過係bug咗中途就無郁過其他野 只有重開驚
我建議你cut買咗兩張月卡既單send去客服 佢地處理好快下

卡咗係14-38
控到我暈卡係細關到
我cap咗比佢睇 同咗Google play申請退費 會唔會夜晩冇人搞 同埋佢客服係有香港定係得鬼佬
我去Google play申請完退費後幾秒就收到回覆 退咗
試下調下位/兔仔轉其他英
請咗處理好快
頂 一邊退完錢 返去睇 個月卡邊咗60日 即係依家我買一次比兩張月卡我。。。。。我同咗客服講 希望佢唔好當我呃錢
佢依家game又收到email 話收到退費 扣咗我月卡 total 1萬幾石。。。但係月卡嗰度就話60日 總數係冇錯 但係我依家負石數 要等60日先啱數返。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞