[I/A] AFK Arena 人族出新英未 (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
終於入到16章,幾時先應該由抽酒館變做抽占星
而家常用女妖,獅子,兔弓,阿伯,精靈
今日獅子up 錯過咗要等成個月先有得抽
見你40抽先得3隻角色,其餘都係材料,好似麻麻地
係2隻獅子 3張紫卡英 其他係粉/錢/碎
你綠隊好齊 可以升兔弓 上白金
其次係女妖 暗弓
人族 你唔中主力 可以半放棄得閒升就算
獸族你主力搞獅子 其次斧頭 其他英你棄啦
兔弓差2隻金+先上到白金
人族打算等多隻棺材就直上紅+(可能會食左隻金+女巫)

我呢個階段好似比較適合普通抽抽肥料,升夠5隻紅+再諗抽唔抽占星上白金?
你食肥料都上到白金啦
理論上抽卡會合化算d 因為占卜係for成個族只係要一隻英會比較實用

抽夠100次 有得4選1 選咩盟好?
同埋而家應該升邊隻先?
邊個族都ok 你都唔齊
今日更新?
好似係
更新緊?
未 拉返時間 應該中午1點到更 好似係
蝮蛇沼地 同星際迷陣點打, 成個時光之嶺都離曬地既,幾十萬戰力咁
有無圖/特別既地方 我唔知講緊邊關
而家啲種族券開始又all in落去綠裔
問多句,啲水晶祭師升曬160LV後,應該練女妖上200,練獅子上180定係幫水晶祭師上161再180?
16抽綠屬又全屎 迷宮又差一血先贏到隻boss家陣差成2000先換到隻女妖
今日只炸彈人搞乜咁硬……完全打唔入
落雷
呢樣好難答到你 要睇下女妖夠唔夠肥

啲紅裝全部唔啱種族
其他角色裝備都係金/金+,甚至紫+
蛇蝮會送個神器去剋種族咁手弓但正常人點會練到個個種族都幾隻主力
請問15 40 你係點過 我被吸到出唔到技
前後女妖,獅子;後排阿伯,兔弓,精靈,不斷retry就過到
你都卡緊
最緊要你feel到個陣同打法啱 跟住唔望佢打不斷try就會成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞