[I/A] AFK Arena 人族出新英未 (8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我好少少2隻
請問尼個係要點開?
16章
Welcome Adventurers!
We were thrilled to see so many comments on our Father's Day Activity post and would like to award all of you with the following redemption code!

🎁 Redemption code: dadisafk2019 🎁

How To Redeem: Tap on your player avatar in the top left-hand corner of the game, find "Settings" and select "Redemption Code"

Code Validity: 16/6/2019 - 23/6/2019 UTC

We would also like to use this opportunity to wish to all the Dads in our community all the love and happiness you so richly deserve. We hope you have a very happy Father's Day! 💖

Enjoy the game! 🥳
AFK Arena Team
老豆節 快樂

羊真人版
就黎玩到三日,卡左係第5-1,請各大神指教利申:只係課左經濟通關包同超級月包
放張成員圖參考下
首先: 只需要升5隻英就夠 其他升過既英就拎去馬車重置咗佢
第二: 將惡魔升紫+ 將藍卡升藍+先
第三: 排陣既話 我會放惡魔同根打前排 後排放女妖/女槍/暗弓/精0/女騎
最後:你副卡組都好唔錯keep住玩 應該都好順暢
其實玩呢隻game第一日已經覺得白盾好正,佢個盾又屈!但抽極都抽唔到反而黎多隻惡魔...
同埋我見登入7日會送女法,同埋試用過又唔差,宜家又爭好多錢去升lv又驚升錯英又唔知點賺多啲錢,其實應該要平均咁升定升死邊一隻?
唔好意思又做左伸手黨 btw多謝指點
2,3百蚊建議課邊個包?
第一頁有寫建議,788太貴如果真係課我應該課係魔靈召喚個度始終玩得耐

我棄咗先過檔黎呢邊
玩成點,個帳放左?
白盾起手夠穩定不過無巴打想象中咁勁 佢雖然坦+補職 但係敵人傷害永遠異常地高 白盾死亡速度快 一般情況下 白盾打前排 佢一死就代表團輸咗半
惡魔其實好勁 不過難練上去 你有心可以係高階pvp場換
你有好多英係可以拎去馬車度洗返1lv 佢會回返晒錢+經俾你
升主力/平均升都可以 係打法問題
女妖 後期英 160lv前都唔太主力照顧佢
暗弓 中/後期英 戰力同能力都ok 但少血睇你喜好
精靈 由頭前到後期 都係咁出色 但少血低傷
其他就唔講太多 巴打摸索下就明
以上都係個人觀點 有時係某幾關有d英異常地幫到你 玩玩下你就明
無錢/經 就訓搞一係課金 一係用石買錢
但係建議唔好買錢
龍十都未穩
心血來潮再玩
呢邊唔討論第二隻game la

經濟過關包姐係158月包?
158係過關送石
118高級月卡
????
點解我揾唔到啲咁嘅嘢
係咪期間限定嘅?
158係限定(聽人講每次更新都會出返黎有得買)
118係月卡黎 長期都有得買
㩒左上既禮包就係
你本身有隻惡魔 再加隻獅子打前排 前排就最強
後排放暗弓 精0 女妖 已經可以打到中期
(當然要keep住有得升階)
抽野運唔差,呢隻game會keep住玩
已經算歐惡魔同天使都係好撚難中
唔該哂巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞