有無山羊座巴絲吹下水?

1001 回覆
20 Like 12 Dislike
我係山羊男

想個有無巴打同射手女拍過拖,夾唔夾?

同射手女拍咗兩個月拖,touch wood到目前為止都相處得好好

同意樓上有巴打講,自己會鍾意同另一半嘅ex比較,想知自己有乜做得未夠好,好渴望成為對方最愛同最重要嘅男朋友

對朋友同家人,我都係比較內斂,唯獨對住今次呢個射手女,我改變咗,成為一個好想付出同好願意表達愛嘅一個男人

總結所有拍拖經歷,雖然偶爾會因為另一半俾唔夠安全感我,忍多幾次就會發吓脾氣,但一直以來都長情,尚算忍得,唔會有問題就即爆

而家擔心嘅係射手女好似比較愛自由、鍾意新鮮感,而且呢個射手女各方面嘅條件都係average or above,算容易吸引異性,即使目前一切都好好,我多少都會擔心時間再長,佢會唔會展現返佢嘅星座特性,繼而引發問題...

星座又唔係全部
拍拖最重要係兩個人之間點相處姐
對自己有信心d啦
上一任就係巨蟹女

我嘅體會,未必代表所有巨蟹女,但都share吓

我未同佢一齊嗰陣,佢都係無表露出在意我。係後來佢話我知嗰段時間佢會成日諗點解我唔搵佢、點解仲未覆message等等

未一齊嘅時候都知佢對越親嘅人,脾氣越火爆,當時理性上都有擔心有一日我都會面對同樣情況,但諗住鍾意凌駕一切,就去試,無去糾結

相處無耐,體會到嘅生活情境漸多,知道佢對執著嘅事會固執到發脾氣,而呢啲事喺其他人眼中可能係不值介懷。例如個妝化得唔好、衫襯得唔靚都會影響心情,久而久之,做另一半都會心累

唔知係咪星座特性,佢會好跟感覺走,唔會太理性,所以會衍生雙重標準嘅矛盾。寬己嚴人,要我去遷就,俾佢”非我不可”嘅感覺

脾氣爆發嘅時候,係會一走了之,甚至block哂聯絡佢嘅途徑。EQ唔係特佳,都會漸漸心灰意冷,做得無以前咁好,跟住佢又怪你,你又怪佢,沒完沒了...

可能我嘅經歷比較誇張,已經唔止忽冷忽熱,係心情同段關係都係坐過山車咁刺激
山羊同咩星座最夾
金牛 天蠍
好憎天蠍
雙魚 處女
巴打如果佢已讀不回等幾多日先再搵佢
巨蟹座好難捉摸
想問下山羊女如果對對方無feel就唔會有機會?
當時要面對呢啲問題嘅時候已經一齊

因為我唔想問題留過夜而影響心情,亦唔想乜都唔做,令對方以為自己唔著緊,所以我會用盡方法chur到佢覆,包括喺佢屋企樓下等

佢講過我俾佢冷靜吓就OK,有段時間我都仲係按自己認為恰當嘅方法解決,後來改用佢嘅方式去處理,即係唔chur,點知俾佢話我已經無咁緊張佢,唔知可以點
山羊表示好鐘意一個人係屋企
痴左線 佢講哂la 咁
屌 我同女仔仲新朋友stage 真係唔知點做好....
好難
山羊放棄就真係放棄

好絕情
一月山羊 大家會俾咩星座嘅人吸引

最近成日俾白羊座嘅人吸引
但最多都只係有好感無進展
同處女座嘅人會有又愛又恨嘅關係
相處得最舒服係巨蟹座
同緊白羊拍拖

最中意巨蟹
點樣吸引白羊座?
覺得佢地好萬人迷對個個都好好
山羊好自卑唔敢行動
利申:絲
山羊同雙子夾唔夾?
嗱 唔好呀你
要經驗值就去馬
已經一齊咗
暫時嚟講興趣都好夾,係唔知耐咗會有乜嘢問題出現
唔夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞