有無山羊座巴絲吹下水?

1001 回覆
20 Like 12 Dislike
我自己都係
一齊咗就會經營,就算有其他人出現,只會暗地裡比較,會拒絕,參考下點樣提升自己段感情
除非本身段感情嘅伴侶不忠或多次令我失望到貼地,先會考慮結束感情,完事後再發展新果段
我都比人感覺活潑外向,但其實我係社交內向型可能你朋友都係咁
唔好比我哋嘅外表呃咗,自我保護意識重,會表裡不一
比signal先,睇下佢咩反應
Signal=/=表白
如果山羊有回應比signal你,你就再比多啲,時機一到可以試下順勢表白/用行動表示一齊
例如畀啲咩signal? flirt佢?又驚佢覺得我玩玩下
I know that feel bro
未收到明確signal前,只會覺得自己ff
驚人哋當自己係fd only,一邊諗收皮一邊等
等到嘅就係收皮
駁唔到
Signal真係要比 山羊一黎被動 兩黎比較木訥,你要慢慢比signal佢 flirt佢應該冇問題掛 如果互flirt到嘅位我都幾肯定佢對你有好感 (player另計) 作為山羊男嘅我表示接受唔到關係轉變咁快 要慢慢升溫
冇呀 驚自己ff多左
比signal先,睇下佢咩反應
Signal=/=表白
如果山羊有回應比signal你,你就再比多啲,時機一到可以試下順勢表白/用行動表示一齊
Signal真係要比 山羊一黎被動 兩黎比較木訥,你要慢慢比signal佢 flirt佢應該冇問題掛 如果互flirt到嘅我都幾肯定佢對你有好感 (player另計) 作為山羊男嘅我表示接受唔到關係轉變咁快 要慢慢升溫
Btw 今次咁耐都未沉
兩個蒸橙 點蒸都唔沉
好怕炒車
認同!
個人無機嘅話,根本連飯都唔會同佢食,互flirt其實已經係山羊比signal你,等緊你再主動啲
個人覺得快慢好難用文字講,拖得太耐就算山羊收過signal都會猶疑你係咪認真,點解咁耐都無表示去下一步,會覺得要收皮
未有基本了解而快嘅話,山羊會吃不消,對方表白,就算有feel都會袋住先
我都睇到有啲亂
無錯! 個節奏要掌握得好好 我都覺得自己好麻煩
通常真係拖太耐會第一時間認為係自己有問題先,應該人地唔想接受我咁樣 之黎自行收皮
Signal真係要比 山羊一黎被動 兩黎比較木訥,你要慢慢比signal佢 flirt佢應該冇問題掛 如果互flirt到嘅位我都幾肯定佢對你有好感 (player另計) 作為山羊男嘅我表示接受唔到關係轉變咁快 要慢慢升溫
認同!
個人無機嘅話,根本連飯都唔會同佢食,互flirt其實已經係山羊比signal你,等緊你再主動啲
個人覺得快慢好難用文字講,拖得太耐就算山羊收過signal都會猶疑你係咪認真,點解咁耐都無表示去下一步,會覺得要收皮
未有基本了解而快嘅話,山羊會吃不消,對方表白,就算有feel都會袋住先
無錯! 個節奏要掌握得好好 我都覺得自己好麻煩
通常真係拖太耐會第一時間認為係自己有問題先,應該人地唔想接受我咁樣 之自行收皮
山羊男對女仔有意思 會唔會有咩徵兆/暗示?
WhatsApp你 講啲好白痴好重覆既野
早晨 食左飯未 記得帶遮
其實都係好基本嘅野 被動嘅山羊會主動搵你傾計,突然間唔出聲但係又會幫你準備啲佢認為你需要嘅野 事後你問佢 佢又會同你講返原因
係啊係啊 又唔敢講太多野同唔知點表達但係又想搵你就會咁做
咁對女仔friend 同 有意思既女仔 兩者既態度係咪都差好遠?
我自己唔想食嘅女
都費尻事搵
咁都有friend 底既女仔朋友
唔係所有女都只係分食同唔食架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞