有無山羊座巴絲吹下水?

1001 回覆
20 Like 12 Dislike
會 明知完全無可能 死都唔會放手 仍然會佢默默做好多野
可唔可以比少少例子黎了解下
係呀, 咁就最好, 冇交集
千新唔好睇上我添呀, 我驚過佢
我好長情 死都唔肯放手 無再搵人都好 會偷偷地問其他識佢既人近況 默默地幫佢 抽離唔到
山羊女唔理主觀, 唔理人感受, 自己覺得係就係都覺得係
天秤男隨和, 有會理心, 唔好要人接受自己O個套
山羊女自私, 所有野從自己出發, 然後仲要屌9你話個世界唔係圍住你轉
天秤男聽完, 以為自己真係好差, 然後山羊女得吋進呎, 毫無改善
山羊女自我保護過強, 自己又唔敢行前一步, 乜野都要進數晒, 唔輸得, 但又唔敢去衝
唔知係咪男女有別,我care人感受多過自己 如果唔過底線我就真係無所謂 你開心就好(但咁樣會開始令到自己愈黎愈認唔清真正既自己)
不過自己成日好驚自己會失敗唔敢行前一步係真 每行一步都會考慮好耐
中丫..好多時真係會care人地感受先 最後先會諗自己...

樓上 5 6號山羊都有, 我4號
"我care人感受多過自己" <- 你care O既方法係咪由你角度去諗人地先? 即係例如, 你覺得人地會悶, 人地就係會悶咁...依個就係我意思O既諗野從自己出發
sorry我都覺得天秤座優柔寡斷成個張無忌咁
咁巧合都有
我明你意思 真係有試過
唔洗sorry, 我自己都會覺得自己好煩, 永遠都係 A 同 B 唔知點算
依個係我會唔鍾意O既地方
寧願係做D 人地想做O既野
而唔係做D 自己覺得人地會想做O既野
各人有各人性格嘅
唔夾唔代表唔啱
當然啦
自己開心就得, 自己唔夾總有人會夾
有時唔知人地想點又唔講 好難知道人地會想做嘅野
但係我又想人地開心 有時候會忍唔住想照顧人
但係可能又好似你咁講只係我自己角度嘅諗法黎
天秤
咁咪由得佢, 人地想就自然會出聲啦
都冇ge , 有時D 野, 都係要過得自己, 要你唔好理人, 分鐘你仲會屈住自己添
我天秤
我想知多D 天秤吸引人之處
無錯呀 有時唔講屈住 會覺得好辛苦 最後又忍唔住做
咁就做啦
我識個天秤女 好cool好似冰山咁 識左之後發現其實幾熱情,成日話唔笑所以比人話好似好高傲
不過理性大過感性 可以講到好絕同好固執
Btw 當初就係比佢對住我笑之後電暈左
同埋好被動 人地唔搵佢 唔同佢傾計 佢可以一直唔出聲
我係天秤男, 我都係被動慢熱黎, 不過一熟左你就仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞