[A/I] 魔靈召喚-Summoners War 之 免費送你新暗原5 新手入坑好時機!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

可以點配好大部份原4我都齊
同埋攻隊除左風格水巫雙風丑就唔識攻
對住d速隊長收哂皮
薄皮d既會用一隻風丑轉水精王做隊長
幾乎唔會用到3風丑進攻 除非你想玩其他build先會留3隻
Thx bro
想問下雙子姐係邊隻?
成日見人講但係搵唔到係邊個
環刃舞女 旋刀舞姬 最常見係火環水旋
Ok 繼續刷肥合火吸
你d怪偏進攻向仲要有暗極

防守我覺得你應該放光派L 火琴 火雞 暗極
暗極轉光派 星期六打到上千6分 結算前15分鐘先用翼打有信心贏個d 一定金1到
我有火最高 但係冇水雞
中級精髓有冇得變返下級?
中級仲多過下級
我想要中級多啲喎
我用自己對風丑打呢隊守好似OK一開場隻水波識3技 光派就嘲哂
不過未知如果有風格快過我速隊長既水波既話會點
見D人話暗極火雞防cleave comp一流
但好似都嚇唔走人
你呢隊係咪點都打後手?
我頭先諗到隊 火忍 火哈格 火雞 加多隻是但 會唔會都嚇走到D風丑隊? (對面如果有風極火龍另計)
其實上到金好多時都預守唔到架啦

都係盡量擺d大肉team出黎拖下時間
除非水波極速同埋接到速反打1波啦 唔係呢D陣15秒俾人刷爆啦
一係試下光派暗極火雞光犬(雙應意志)
進攻水精王風丑符勁可以切到紅二三啦
我之前都發現到本身個陣有呢個問題只要隻水波唔夠快/暈唔到風丑
我隊野係捱唔到雙丑切之後比暗極反攻 直接切死哂
貼你暗極數值黎睇睇
用緊吸血意志體傷攻 平時冇乜點刷死10所以d符麻麻 未有6號體
3萬血都唔夠喎緊係死
體傷體副屬推攻先囉
你放水波就一定係打先手
你諗住打後手不如水波轉其他坦打手
水波郁先>光派>火雞>水精靈王
快過你既話就算啦
想問下隻game會唔會有定期原4/5召喚機率up?
或者某屬性機率up
唔會有不過有特殊召喚 一星期轉一次角
機率一樣
有張叫傳說卷嘅 保底原4 中原5機率大啲
仲有張叫超越卷 必中原5 新手禮包/活動出
盛惠$788
好的 即係唔洗留神秘卷等一次過抽
勸你唔好儲黎抽 抽唔到原五oa想刪驚
我會等上6先抽晒佢 依家玩兩個月中兩隻原五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞