[A/I] 魔靈召喚-Summoners War 之 免費送你新暗原5 新手入坑好時機!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
遊戲廠商 Com2uS 出品 - 回合制戰鬥

免費暗屬新原5
Sor啱啱先見到1001咗
尾3張圖死左link
終於有人開post
留名
終於爆POST

幾年了
尋晚一次過中左火神秘 水精 暗象 爬塔要升咩好
火神秘爬塔神角
太多爬塔角唔知點組 火精 光派 風企鵝 光犬 暗伊 水雞 全部見過有人用黎爬塔
水雞暗e光犬都冇咩用
水雞主要用黎打百塔隻王 佢有兩招都計體力上限所以比起火格效率會快小小 當然水雞偏向平民嘅百塔角 有孖妹就唔會用佢
原來係咁咁普百塔係咪 火精 火神秘 水雞 暗象 風企鵝就夠 費時練咁多隻
我玩左個幾月 冇孖妹
你po一po你個包睇有啲咩魔靈先 火神秘已經偏向打困塔先用(個人覺得)普塔我自己都係用暴力隊輾過
勁既原四我都冇 雙子風丑風舞水海乜鬼都冇 拎得出手爬塔既原四得水精 用組合既魔靈同上面個幾隻組隊就得 我未開始爬 想知練邊幾隻先姐
今次我都係諗住用巨人隊爬到70算 下次先破百
練火精風企鵝火羅剎暗蟒火格火吸水魔劍士<-比較平民又實用魔靈(除左火格風企其他都另有用途) 我以前淨係用火精風企水魔劍水異變風舞過曬困塔大部分關
百搭符文跟唔夠用暴力過就要控場

我主要用 絕望火精 暴走風企 暴走暗象 暗巨網 水龍
水象可以頂暗象 水異變可以頂水龍 你有火神秘都可以頂暗巨網

只要控得到就過到
順帶一提問想爬困塔
但卡咗係困50到
應該升咩先好?
咁我應該會暗蟒換火神秘 水龍換水精 唔該晒兩位巴打
ching你有冇火精 建議練隻火精好喎 雖然到後期火精可有可無 但係冇水龍水異變的話火精2技個減條好有用 加上困塔持續傷害都算重要
以你既魔靈黎講 唔計符文 我會暗伊火環水旋水魔劍火吸 控好隔離(暈咗就得)之後針住水海王黎打就得 火吸最好就打隔離
好 唔該晒巴打
唔建議暴力過

俾你暴力過到50 都未必過到60 70
更加唔好講光方果關

做返好基本野 控好就一定過到
Ching 小弟今個月困塔除左有暗狼人既關 其他我都係用孖妹火吸水龍水雞 自動過咁濟 成隊帶曬控場落毒角係好穩但係打一場困90 隻王要打幾耐 基本上除左光方要用番比較穩陣既隊之外 睇唔出點解有能力嘅話要磨過
對符文未成熟既玩家黎講 的確好似你咁講控好就一定過到 但係符文係可以強化 何況上面位ching有角色 水龍又可以搵cc角代替
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞