[A/I] 魔靈召喚-Summoners War 之 免費送你新暗原5 新手入坑好時機!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今朝好好禮貌應完我咪好地地 而加又點樣阿
唔撚想理你係咪又唔撚得阿 係要無啦啦又抄翻上黎講
推薦另一個打法都唔得?
淨係google 搵火羅巨10 已經好多巴哈YouTube 片
我都仲未打英文search
用過就知 我隻火羅得400幾攻 80幾速 得爆率爆傷命中合格
破防打王都可以打5分1至4分1 我仲要未滿技
你有你繼續用你嘅國家隊 唔明點解要講火羅唔得
老屎忽接受唔到新事物
打個機教人可以點樣嘗試下都要無啦啦屌鳩我 有撚病
700攻 sorry 打錯
首先你話脆皮打手放保護咪又係死 我先話3套=多45%血 用風屬 巨人再-15%暴率 咁我又真係冇見過人用火羅姐又唔得既 係你講到我唔俾人比意見咁 ching你推另一種打法冇講過唔得 只係我角度火羅未必係一個最好既選擇姐一嚟火羅作用打巨十好難打到最好嘅傷害 二嚟佢主要係減攻條用 如果係巨人郁之前打死佢就得 我先叫你火羅換光亞馬 光亞馬破防加攻一炮巨人冇一半血 再加其他3隻輸出 隻巨人未出手就死左好過你火羅減條其他打手再打多turn姐你覺得我之前有冒犯到你嘅話 唔好意思
回覆緊睇唔到你出左新回應添好多片係舊版巨人?唔暴擊唔反擊??
破防打王都可以打5分1至4分1 講緊暴擊到?
哦 咁我都承認如果真係要最快既巨10 隊 佢一定唔係 我自己都有用光亞瑪 但係面對有陣時唔破防 甚至連加攻都冇就好易翻
我只係推薦想快啲打既人 用火羅可以穩啲亦都係一個打法
我語氣都重左 sorry
我屌你老鼠 係要拿翻咋沙 唔撚講啦
火羅百爆都好正常
係囉 你當我接受唔到啦 你覺得我屌鳩你你就當我屌鳩你啦
你睇翻d片啦 大部份係舊版巨人黎架有一兩個先係新版 火羅百暴打水-15%暴 仲未計會有未命中
所以表情對唔同人真係可以有唔同解讀 就並唔一定代表我屌鳩你先可以用嘅
嘈咩呀 隻抽算啦
錯曬
你冇返咁上下水平 巨十打穩陣行先又要快既火羅真係好好 但係由頭到尾都唔係講緊佢啲傷 係佢passive 佢passive未命中都係會扣攻條 就算你冇speed tune 用r5火羅扣條都好好用 冇crit扣條 有crit就當執到 仲未計佢passive有機會追打扣多次 其實喺twins未出之前 都唔少streamer youtuber 都用緊雙風丑水海火羅+1打 係依家先變做twins
同埋火羅另一個好處就係普通關一定會target aoe破防既水晶先 不過呢樣少人提啲

至於保護set3套45%盾好勁?我自己就意志保護水海 3萬幾血 2套 雙子各1套 每隻1萬5血左右 total1萬5血左右盾啦 sorry 一唔好彩全隊derp冇破防冇殺到 全隊一比佢破防一拳秒晒全隊 得返水海冇死 好彩就可以收刀 唔好彩就wipe

比埋test run你 turn order錯到不得了 火羅 水海 雙風丑 風九尾係kb5用 3粒攻%既 未整好turn order都唔會拖得好慢sample size係唔夠大 樓上嗰位可以試下以自己符文水平打50-100場 睇下邊隊穩 睇下輸既位喺邊
我幾時講過孖妹巨十呀 大佬
有咩好拗
其實大家係想講用火羅都可以又快又穩啫 不過我就推薦光卡 夠平民
1. 一路講緊火羅好處 回應緊你話未見過人火羅巨十
2. 回應緊你話保護set會穩陣
明未?
魔靈po好耐未試過咁熱鬧
哈囉 我係龍B 動物園手足仲係咪到
龍b
豬神
又比女飛左?
龍哥
下 我食到佢應一應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞