高度表揚藍絲廢老巴士公審廢青(3)

897 回覆
210 Like 5 Dislike
未完架?推下先
條撚樣個cctv影到既似係佢啲鄰居 個樣咁細個
有冇人share嗰幾張相去佢棟大廈既fb gp
等啲c9認領返佢個仔?
依加D廢老真係好撚on9
路見不平,應打去揾澤軒哥定路政署?

原來司長你都喺度
依加D廢老真係好撚on9

你可唔可以改名?澤軒哥要抄你牌!
屌你老母去澳門都要扮 笑撚死我
早晨
呢個post好治癒
推啊推~讓這POST推~
澤軒哥,言論自由唔代表可以發表犯法嘅言論

例如唔可以亂咁話有炸彈,要發動恐怖攻擊等

因為呢啲已經係犯罪言論

話人狗官已經屬於藐視法庭

就算你冇話針對呢個判決

但係你針對嘅係法官一樣會俾人告

洗定八月十五啦

低智森縮都縮唔切
被問fb批評法官事件 高志森衝住走人 連講三次:我冇comment
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170219/56325277

七警傷人案自七名警員被判罪成,高志森連日來喺社交平台facebook都有高度批評,就連法官都唔放過,更指「香港法律那一條是『不可以批評法官』的?」、「公道判案的是法官,偏頗判案的是狗官,對號入座吧。」今日高志森喺灣仔出席分享會,匆匆來又匆匆去,喺活動最遲嚟到嘅嘉賓,事後又話要趕住去做嘢,急急腳冇接受訪問就要走,仲衝住去搭lift。

仲好似好忙咁睇電話

入到lift焗住接受訪問

對於各界對事件批評,司法機構回應高度關注近日有人喺社交媒體發表對個別法官評論,已轉介律政司跟進,高志森喺lift中被問及呢件事,佢連續兩次話:「我冇comment。」問到佢其facebook曾講過:「公道判案的是法官,偏頗判案的是狗官,對號入座吧。」嘅post刪除咗,係咪因怕會有影響?高志森話:「對唔住,呢個問題我冇comment。」噚日有撐警員嘅遊行,問到高志森點解唔出席支持,佢都只係答:「我冇comment。」

澤軒哥點睇
眞心覺呢啲網絡公審煩,澤軒哥必須反省!所以又嚟推推post
被問fb批評法官事件 高志森衝住走人 連講三次:我冇comment
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170219/56325277

七警傷人案自七名警員被判罪成,高志森連日來喺社交平台facebook都有高度批評,就連法官都唔放過,更指「香港法律那一條是『不可以批評法官』的?」、「公道判案的是法官,偏頗判案的是狗官,對號入座吧。」今日高志森喺灣仔出席分享會,匆匆來又匆匆去,喺活動最遲嚟到嘅嘉賓,事後又話要趕住去做嘢,急急腳冇接受訪問就要走,仲衝住去搭lift。

仲好似好忙咁睇電話

對於各界對事件批評,司法機構回應高度關注近日有人喺社交媒體發表對個別法官評論,已轉介律政司跟進,高志森喺lift中被問及呢件事,佢連續兩次話:「我冇comment。」問到佢其facebook曾講過:「公道判案的是法官,偏頗判案的是狗官,對號入座吧。」嘅post刪除咗,係咪因怕會有影響?高志森話:「對唔住,呢個問題我冇comment。」噚日有撐警員嘅遊行,問到高志森點解唔出席支持,佢都只係答:「我冇comment。」

澤軒哥點睇

俾黃屍廢青迫害

仲好似好忙咁睇電話

澤軒哥點睇

俾黃屍廢青迫害

黃屍真係好差 剝奪人哋嘅言論自由
網路神探澤軒哥好野!

彭生點睇?

彭生點睇?

打錯字

彭生點睇?

老人家係邊

彭生點睇?

老人家係邊

極有可能就係影相果條友

彭生點睇?

老人家係邊

極有可能就係影相果條友

唔係關愛座喎?又要批鬥?

彭生點睇?

老人家係邊

極有可能就係影相果條友

佢地已經私底下定咗嗰個位係關愛座

洗撚同人講咩

就好似啲合約話條款轉咗可以唔洗通知人咁咯

彭生點睇?

老人家係邊

極有可能就係影相果條友

佢地已經私底下定咗嗰個位係關愛座

洗撚同人講咩

就好似啲合約話條款轉咗可以唔洗通知人咁咯

遲啲坐樓上後排嘅廢青一樣俾人影相批鬥
btw無知一問 藐視法庭可唔可以報電子警察㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞