五等分的花嫁(14)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
但就比男主鬧佢唔識做人老豆
其實幾慘
風太郎其實又講得冇錯嘅
岳父真係唔識做人老豆
肯付出唔代表做得好
三玖既改變係咪漫畫未提及, 無乜印象
一花演員
乃乃唯一無變, 未飛出巢穴
四葉唔洗講啦
五月扮演老母
老豆係一心想五個女好
但佢冇理會過五個女想要既係咩
只係想佢地按佢既諗法而行
咁樣唔可以叫做好老豆
呢話覺得五月會扮老母會扮到黑化黑
原來四葉細個都唔係蠢
明明係風太郎撩人同佢玩
棋王既野你咁都唔明
仲棋王
而家係真.天使啊
簡稱Y.M.T
今集提到四葉細個已經知道 風太郎個名

所以由一開頭第一話棋王四葉認出 風太郎係成立
鍾意嘅女人一早釘蓋
養埋人哋五個女供書教學俾大屋佢哋住
誰不知五個女都讀書讀唔掂
轉埋校搵咗個𡃁仔做私補
點知個過氣MK仔 教到班女離家出走
俾個私補仔鬧唔識教女
仲要當面攞架二碌車走自己個女
中野丸尾:
所以佢婚禮嬲豬no show都係人之常情
即係其實四葉本身係自卑
見到其他姊妹都有專長但覺得自己冇咩係特別

旅行途中見到風太郎
風太郎讚佢令佢覺得自己有價值 有人需要佢
對佢有好感

但係風太郎認錯其他姊妹做佢
四葉唔想自己既價值比人搶
所以就想變 (黑化)

都解釋到點解 其他運動團體求佢既時侯
佢都唔會托手掙 因為有人需要佢 係佢既自我價值嚟

下期應該會解釋點解四葉會由小惡魔會返小天使乜都讓掛..
BTW 4葉5月上阿
話時話 彩頁呢
黑化唔溫書 > 肥佬 > 要全部人陪佢轉學 > 後悔
可能其實一路仲黑緊?....其實如果果晚係天台同一花傾計佢講果個真係風太郎既話,咁佢真係好刻意暗串一花。同埋呢邊鼓勵完一花之後三玖果邊又轉方向.....真係要睇佢黎緊淨低D回憶係諗住寫到佢變天使定繼續寫黑佢,我個人覺得如果寫四葉黑比之前無啦啦寫黑一花更加有道理同有鋪排....
咁嘅話唔係轉學後會發奮溫書咩
點解仲包尾
原來四葉也有考過第一的時候四葉個背景就講左la,還差五月
即係其實四葉本身係自卑
見到其他姊妹都有專長但覺得自己冇咩係特別

旅行途中見到風太郎
風太郎讚佢令佢覺得自己有價值 有人需要佢
對佢有好感

但係風太郎認錯其他姊妹做佢
四葉唔想自己既價值比人搶
所以就想變 (黑化)

都解釋到點解 其他運動團體求佢既時侯
佢都唔會托手掙 因為有人需要佢 係佢既自我價值嚟

下期應該會解釋點解四葉會由小惡魔會返小天使乜都讓掛..
BTW 4葉5月上阿
黑化唔溫書 > 肥佬 > 要全部人陪佢轉學 > 後悔
可能其實一路仲黑緊?....其實如果果晚係天台同一花傾計佢講果個真係風太郎既話,咁佢真係好刻意暗串一花。同埋呢邊鼓勵完一花之後三玖果邊又轉方向.....真係要睇佢黎緊淨低D回憶係諗住寫到佢變天使定繼續寫黑佢,我個人覺得如果寫四葉黑比之前無啦啦寫黑一花更加有道理同有鋪排....

我覺得春場冇諗咁多
正如四葉話個孩子本身同佢玩,點知第二日變左一花個frd
一花都答唔記得
但如果一花係林間學校已經認到風仔,仲點會唔記個件事

一係就個孩子唔係講緊風太郎
會唔會咁有機心呀係既話贏硬
春場:上次寫黑一花賺唔少 今次不如...
四葉既情感應該唔止自卑咁簡單
再黑一花多次
仲有下集會唔會講埋點解會長髮變短髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞