五等分的花嫁(14)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
風太郎搵邊個錫佢>四葉原來係零奈>完美結局
證明3都覺得ahaha亦係1既口癖

邊個異聞帶嘅讀者
四葉回憶篇出黎前已經大把人覺得佢收收埋埋有一堆伏筆 只係估唔到回憶篇威力咁大
之前俾春場特登壓戲份都有一堆人覺得四葉一落場就收頭完場
純粹約會/考試回後蹲得太耐 當時賣最多嘅大零同細零窗簾係春場操作下先後有一花打牌(多零論)同79五月大零(買衫回) 一眾賣窗簾嘅四葉黨慘遭各種四乙已圍攻恥笑
唯一主場又係餵屎72 當時四黨個個星期哀鴻遍野 POST內四黨直接係IFC紮營

五月由一開始大把人覺得佢全身充滿正宮氣場 號稱那個女人
比起諗唔到五月點贏不如話春場要點樣係依家揸跑車劇情下將五自己跳落場打+跑贏合理化 等讀者接受 唔係就會變我有新想法2.0
四葉係零奈呢件事風太郎遲早會知 問題係佢自己參透定姐妹透露比佢知
Btw如果係姐妹既話 可能係多過一個姐妹話佢知
多過一個既可能性比較大
千棘係偽戀戲份係多過呢套既五月好多,所以就算有新想法都係輪到2/3先
四葉
btw 四葉係寫真之子 唔係零奈
睇日本同台灣都係呢幾日冇啦啦攞ahaha黎講
華文地區叫細零/寫真之子
日本通常叫京子
邊度少
係呢二三十集輪到其他人姐
五姊妹唯一有個人主線
如果用偽戀做對比 五月係萬里花/鶇呢種陪跑型女角
簡唔中同男主有互動 但優勢遠遠比唔上小野寺同千棘
其實二乃都好多新娘暗示
32既手繩同耳環
71既飛吻
話時話其他人有冇
到底係真暗示定flag
其實5而家中意左男主未。。。?
一花呢個角色真係春場既專用工具人…
維持家計、黑化推劇情、助攻、混淆事聽 etc.
仲係改圖專用角
5ch成日改佢圖黎推post
如果風太郎表白 我覺得佢會受但又唔會特別主動出擊
我係指佢依家既心態係
有又唔差在 冇又唔置在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞