[突發]蘋果發佈新一代iPod Touch

434 回覆
19 Like 638 Dislike
係,越來越多pos app出埋android platform
所以ipt用途又少咗
買黎debug?
總之我蘋出機一定有佢原因啦
Apple就話7既cpu效能係6既2倍,但根據過往
iphone 6同7跑分比較就無差咁多,應該今次粒cpu係無鎖速

今次公司已經決定會全部iPod touch 6工程機會換做7
(其實係換得電都上唔到iOS13唔化算),下星期應該可以包膠
apple d產品越黎越垃圾
有鎖 一樣降左頻
咪玩啦,依嫁隨便搵個學生都攞住s9 s10 xs啦
吊你老母 一日之內買就$6xxx 放番比蘋果收$2千頭都冇 我吊你老味 佢呢部男不男女不女 賣$1就同佢收
電子垃圾
蘋果己死
呢部iPod touch得32GB當入門/hea機用係make sense
128/256GB已經係又貴又無意義
iPod Touch 7 跑分同SE差唔多
以為係舊圖點知真係出
iJustine 果然好似未見過iPod 咁
佢係咩都好興奮架
佢連機背嗰塊黑色嘢係咩都懶係好新奇咁
iJustine
全世界都用 ONLINE STREAMING, 仲邊有人用 IPOD TOUCH
呢兩樣嘢又冇衝突嘅其實
iPod touch都用到streaming
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞