[突發]蘋果發佈新一代iPod Touch

434 回覆
19 Like 638 Dislike
apple正正就係想打平民AR所以先翻出Ipod Touch
而家旗艦an機相機唔差啦喎
同埋用得airdrop點解唔用iphone
個mon咁細玩AR
成件事最好笑係
Mini 4去5相隔4年
貴$100
除咗個design之外咩都升哂級
粒U由A8上到A12

而iPod touch 6去7都係相隔4年
冇加價
就淨係升粒U仲要只係A8變A10
連cost down都解釋唔到點解可以咁hea
呢部野粒電都唔知有無2000
玩AR真係唔知玩到幾耐
Apple真係出舊屎都會有人買
同一大班fd去街
佢地次次都係airdrop俾大家
而我就。。。
要搵條友再send番D相俾我
被bully嘅an機
Hea到咁又冇特別功能
真係不如索性繼續賣A8嗰部但減到$1099賣仲慳成本
浪費資源出埋啲垃圾平時又懶係環保咁
衰在今年係2019
我以為係舊新聞
2015咁出大家都已經覺得out out地
2019仲係咁出直頭好似賣緊董咁
橫掂都係賣古董
不過出番iPod classic/nano/shuffle仲有情懷啦
唔知咩客 呢個時候仲買呢部野
佢都係搵舊野佔下市場依加美國呢邊全民apple programming,攪下呢啲又清到貨唔奇丫
邊部機有?
除左 4K, 仲有無 1080p 同埋 720p 60fps
自己運動拍片改動作, 無謂浪費咁多 hard disk 位
最緊要流暢, 唔一定要 4K
d舊iphone/ipad咁平,真係無乜必要買ipod
而且而家都唔興入歌,都係streaming
又係sd相問題
你哋成日出街會影相嘅話
開個Google photo 相簿咪夠晒方便囉
但係用A10都唔俾1080 60fps A9都影到4k
個鏡頭唔upgrade
呢幾幾年apple event 有眼你睇了hea玩硬體,主攻主流軟體市場,下放AR同programming 到學校我估唔洗ceo都估到掛成唔成功當然係一回事了
咁AR又唔只係打機既
我係用緊上一代 iPod touch
買個 app 就有得拍 60fps
呢款新機我無諗過要 upgrade
仲有人買apple架咩😦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞