啱啱有鬼佬問我香港逃犯條例做咩事

265 回覆
4279 Like 44 Dislike
HK=NK IF THE BILL IS PASSED.
push
Please do not go to Hong Kong.
Hong Kong is very dangerous, you will be sent to the fucking China’s prison.
Do you really think China will release you?
Do you think China will treat you as human?
Please do not come.
Please.
( Show Blocked User - Pheromone )

呸你老母個閪咩

香港紐約倫敦三大國際城市形成 24 小時股市,單係呢樣已經係國際城市啦 on9 仔

少少常識或者歷史都唔識就捐返入你老母個閪窿度啦
( Show Blocked User - Pheromone )

呸你老母個閪咩

香港紐約倫敦三大國際城市形成 24 小時股市,單係呢樣已經係國際城市啦 on9 仔

少少常識或者歷史都唔識就捐返入你老母個閪窿度啦
咪撚quote #1啦屌
有排碌
nothing to lose!!
關我鬼事
人地無必要救我地 不過嚴重危害佢地自身利益一定即刻關注
學樓主話齋要focus呢點上
我覺得叫我地做hongkongese好過HKer
就好比japanese, taiwanese
有邊個國家既人會用er尾?
辛苦哂巴打
Push
話說我都發現左呢個問題
我見d傳單有朱凱迪個樣,咪fb messenger同佢講
點知等左2日連回覆1句都冇,係咪忙到咁

真人真事,唔好話我五毛分化民主黨,我只係講番個事實出黎,6月9我一定去
【民陣6.9反惡法遊行】
日期:6月9日(日)
集合地點:銅鑼灣東角道
時間:下午2時30分集合,3時正起步
遊行路線:銅鑼灣東角道遊行至金鐘添美道立法會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞