[K-POP] SPICA 討論區 (1) 重新出發

240 回覆
10 Like 3 Dislike
唱tonight實在揀得太好
大寶都有指導楊知知呢個stage
聽講多咗好多人關注
Tonight音源逆行緊

希望真係逆行到,有無得去幫手刷下音源?
唱tonight實在揀得太好
大寶都有指導楊知知呢個stage

我有見到楊滋滋ig 段片
充滿住愛
新人留名!
見證住SPICA由出道到沒落
我次次唔開心聽返Tonight真係開心返好多
新人留名!
見證住SPICA由出道到沒落
我次次唔開心聽返Tonight真係開心返好多

估唔到呢個時候仲會有新人
歡迎你呀
Tonight真係好撚正,呢個mv雖然係13年拍但到而家睇番仲係好靚唔out
次次聽完都充滿力量
知元係最新分組入左vocal組唱mamamoo首你最完美
知元fighting。

知元喺the unit攞咗一位呀

條路仲好長
希望保持呀

條路仲好長
希望保持呀

未開播嘅時候冇諗過可以有咁高排名

條路仲好長
希望保持呀

我淨係希望佢今集啲失誤唔會影響到之後韓國人投票咋

條路仲好長
希望保持呀

今集發生咗咩事 sorry未睇

條路仲好長
希望保持呀

今集發生咗咩事 sorry未睇

你知佢記性唔好跳舞又苦手
被人話佢跳舞差要提升番先得
佢成日甩step
隊長同忙內要組二人組合再活動

估唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞