[你地班垃圾學下長老啦]曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [616]

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
咁有邊個中堅好過Maguire
現場見唔到有星仔
明明話佢有份踢
Skriniar喺國米都無歐聯打不如過黎逗多啲人工啦
Manchester United 'hold talks' with Youri Tielemans agent over summer transfer
咸爺第二下yeah好cute
正皮左
啲打法好過一隊好多
好心福咪撚再裙埋lin 度啦
著衫好撚柒
咩叫足球? 碧咸話你知咩叫足球
希望蘇蛇真係學下咩叫足球
今場d 走位用波apply 返落去d 有氣有力既後生仔根本入硬前四
無意識果d 英撚唔該賣撚哂佢
傳停帶射呢d 咁基本班撚樣都做唔到, 憑咩100k, 200k, 300k

叫約基/沙夏教下啲前鋒點踢波得唔得
咸爺真係好撚型
搵過幾次都無
一定好貴
ESPN高級記者Mark Oden引述曼聯內部消息稱,曼聯已推斷目標人物迪列特(Matthijs de Ligt)肯定轉投巴塞隆拿。

近日盛傳曼聯向迪列特開出最優厚的合約條件,甚至比巴塞更優越。Mark Ogden 證實,曼聯確實向迪列特開出25萬鎊週薪,但報道指迪列特本人在兩個月前與巴塞達成加盟協議,並向所屬的阿積士言明自己傾向轉投巴塞。

Mark Ogden雖然沒有在報道裏說明,為何近日媒體瘋傳曼聯開出比巴塞更好的待遇力挖迪列特。但是,不排除這是接近巴塞及交易中介拉奧拿(Mino Raiola)的消息源故意放風,有人故意藉曼聯抬價,希望向巴塞爭取更好的合約或佣金。

報道更指,曼聯目前致力促成的交易,是兩位英格蘭小將:史雲斯的丹尼爾占士(Daniel James)及紐卡素的朗史達夫(Sean Longstaff)。

托價聯乖乖簽英冠啦

踢緊班友傳腳波都傳唔好
睇下咸爺,一控低已經靚位可以出波
想簽荷蘭中堅 簽史譚咪得
普巴都應該傳到嘅 但根本冇其他人配合到
傳完控唔到,一係傳完追唔到
Lyon midfielder Houssem Aouar says he's ready for a leadership role at the club but says he'd love to work under Pep Guardiola, whose Man City side have been scouting him on a long-term basis. (Canal+)
依家中堅係咪會簽Stam?
右翼位簽好靚仔果個碧咸?
琴晚呢種例子多的是
Beckham 隨時有10個pass係依家無人做到,分邊只係其中一樣
不過呢樣野講左好多年

CARRICK ROONEY紀念賽果陣又係老將打到個正常form出黎
一隊成班垃圾

今日d 老將越黎越老都仲有貨賣,
一隊洗左咁多億都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞