[你地班垃圾學下長老啦]曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [616]

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
我想睇99vs19, 等班友可以好好反省下
如果鬥騎呢, 現役一定大勝
迷連視覺係咁上下啦
99太多老人
08真係屌打19
牙朗一個頂三個
著到咁襯,兩個係咪Hehe
尋起佢晚年係咁轉邊俾對面打反擊就辛苦
舒服到

(1/2) Reps of Sheik Khaled half brother of MCFC owner Mansour) tonight tell Sportsmail that £350m takeover of Newcastle United is, in their words, 'concluded'. Say they want Rafa to stay. Newcastle senior source declines to comment.(w/@CraigHope_DM)

又多隊波有金主,咁搞法隨時6弟都冇得做,
跟狼隊紐卡素尾做8弟啦
呼吸都有錯
第2球個日狀態應該唔係幾好 多咗少少
其他係正常水平
如果set老人隊無限換人,老人隊只會係咁交落腳,現役隊波都未必攞到,你睇史譚同史高斯2個40幾落腳都仲係人同波要晒
90分鐘 99,08退役長老隊可以不停彈出彈入既話
應該現役冇撚得踢
之前列斯又好似傳PSG 老闆想買?
屌打上面班反西黨
Irwin 定Evra
Valencia 定加利仔
08反而前面嗰三個未退休
後防中場都退哂咁濟
DDG no la,佢得反應勁過舒米高少少
舒米高有埋領導力同傳波反擊屌打DDG
好想睇咸爺同牙朗同場
用99年元老隊黎屌現役對真係想笑死人
對面拜仁都係hea踢
幾下轉邊長傳,控定落黎先有人黎迫,加利仔踢到前鋒咁又無人理
你放連加特去港超,佢都變球皇啦
牙朗撚會做曼名宿咩
呀sir出馬一定會黎 但唔知有冇呢啲機會
李雲迪
朗朗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞