[你地班垃圾學下長老啦]曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [616]

1001 回覆
64 Like 3 Dislike
有無人有以前楊格BB 果set 曼聯icon?
有啲想賭返
以前人地練出波窩利基本功
而家練skill move po ig 同諗慶祝動作
戒啦就唔好玩返啦倒錢落海呀巴打
睇黎要整個神位供奉下佢個朶
嚇撚死人咩勁到
就算佢真係淨係識斬都好撚過依家呢班
blomqvist 真係估唔到佢仲幾勁
99歐冠果陣仲諗緊乜水點解唔係giggs打左
而家無右翼
簽BECKHAM , 唔洗佢跑, 佢企係度出波同斬角球都抵
其實有少少係碧咸帶起呢類showmanship ,之後c7推到更勁,只係呢2個都係勤力肯練
以前細細個睇曼聯 應該5 6歲到
已經覺得咸爺同加利仔嘅配合好撚勁
你呢句令我諗起以前澳洲教啲細路踢波,有條肥仔又係走唔郁,但佢出波出奇地好,之後我叫佢淨係企喺右邊中場線走前後10-15米,攞到波就斬入中間或轉邊俾人跑
尋日Sir有冇同OLE傾計
我當年直情定義03年咁廢係因為無左碧咸

無碧咸 = 無右邊創造 = gary仔都廢埋 = 斷左一隻翼 = 無人斬心雲佬頂
= 無人斬角球 = 無人開罰球
碧咸x雲佬 正撚到癲
咸爺真係世界級 英撚個時咁廢都係靠佢carry
Beckham C7 都叫靚仔,屌你Lingard個樣成個弱智咁邊個有興趣睇你
點解琴晚 無giggs 同 菲臘仔架
Giggs 要準備帶Wales踢國際賽
碧咸x雲佬
碧咸x大哨 (皇馬
咸爺根本係前鋒既完美拍檔,好鬼勁
尋日一夜 好多新衫+beckham訂單
碧咸始終係著曼聯波衫最順眼最襯
皇馬米蘭psg銀河無呢種感覺
依家隊波真係無咩人印得落手
尋晚已經有幾件可以印
史長老,咸爺,老舒,SoB
木狗又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞