金庸無雙2完結篇MOD 菊花傳奇(8)~天元~ 討論區之敏黨vs芷your黨

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
有溝 係咪楊鐵心唔死得架?
果陣唔夠機敏救
我記得係唔可以係個到死,要幫佢頂追兵
佢先走得甩返去同包惜弱自殺,跟住有穆念慈去送兩個棺材比楊康歐陽克截嘅劇情
大鑊...
係俠客島海邊演武完 入番山洞時無啦啦直接幫我去領悟武學搞到淨係學到長生訣個幾招 不過都幾勁 好過野球拳

但又有第二問題 領悟完去同龍島主講完野 , 再去打暴走石破天,打完乜都觸發唔到, 卡死係個場景度save load 打左幾次都休咁,可以點解決,臨爆機先搞d 咁既野
我陣間出既更新會解決呢個bug
辛苦馬神巴
菊花&補天版補丁1.697s ~自由花開~
GOOGLE DRIVE: https://drive.google.com/open?id=1LM82VByLBSDYFOI5D_WmnGkc9aQwC1bP

------------------------------分割線-------------------------------------

更新:
16/6/2019
修bug
更改封面音樂-自由花

26/5/2019
修bug跟增加隊友特殊對話

23/5/2019
修bug
強化乾坤大挪移
襄兒房中術

20/4/2019
修復雙收線跟單收線衝突的地方&加新的封面

19/4/2019
俠客行新增雙收路線
修訂俠客行劇情
新增俠客島強化武功 鯤鵬吞海 (逍遙派限定)
修訂倚天屠龍記劇情並替換新倚天屠龍記2019 bgm

16/4/2019
修一些小bug
新封面

6/4/2019
新增天元序章
允許全真派學習天外飛仙

23/3/2019
修復莊園更換隊友bug
西施支線
程英紅顏實裝(但未有劇情,只可以用特典收)
華山派在俠客行天書劇情中可以習得玄鐵劍法(有沒有上島都可以),之後到劍冢接受試煉更可以習得簡化獨孤九劍!

16/3/2019
小寶,綠萼紅顏支線。
俠客島強化武功逆練九陰重製,並追加被動心法九陰真經總綱。
神鵰俠侶天書劇情重整,並新增楊過小龍女拜訪莊園劇情。

1/1/2019
修正林嘯死亡bug
郭襄開局也可以觸發襄陽大會(俠客行完結之後)
優化劇情演出

31/12/2018
神鵰俠侶劇情補完:鐵槍廟之殤(至此神鵰天書劇情完結,獎勵後補)
新武功悲蘇清風以及其相關支線
凌雲窟增加提示
新版九陽無極更名為日照大江
連招效果再調整

8/10/2018
閻基支線
蕊初支線
珍瓏棋局增加分歧劇情
胡家刀法強化
葵花寶典強化
石破天無限爆擊bug修正
劇情隊友系統優化
俠客島增加提示

------------------------------分割線--------------------------------

《金庸無雙2完結篇1.11》(原版)下載位置
完整硬盤版下載位置:
百度盤(感謝開關喵!): https://pan.baidu.com/s/1GmQ6rq5wfKDH6JQHWnY40A
密码: beoc
MEGA:https://mega.nz/#!aMgRSSrB
密碼:!Yc7dMas1n0mEeoAoGSyZiNUMIjj4rAqmeb4tRvZ_k4Q
熱心goo分流(感謝伊卒爾大大!) :https://goo.gl/KudRZH
馬神
多謝馬神大

係咁重要既時候仍願意用心力時間為大家修BUG要訓飽D有力跑唔好俾D狗咬到
金5有
金5愛與死 笑1個余滄海點穴SL成粒鐘都失敗
點穴已經9級乜料
點穴(經脈認識外再加上機敏的判定,大於15則會100%成功)
機敏得4
仲要洗幾耐先點到 好痴線個機率
有無大佬識改, 可唔可以教下我
就爆機 dl 定愛與死落黎, 痴撚線睇d 女角攻略都扯扯地
劇情要求好似係睇敏捷,唔係睇經脈
睇攻略啦
原來樓上先岩

这时可以选对他下毒(绝命毒师要3级才有机率成功)点穴(经脉认识外再加上机敏的判定,大于15则会100%成功)或袭击他,要收霍青桐可以之后去野店控制他,选择杀或是用豹胎,三尸,生死符控制余沧海;要收林平之则不能杀死余沧海,但可以控制他,打赢或点穴成功余沧海100声望潜能,打输50潜能,杀死余沧海300 200声望潜能,且笑傲9章的岳不群强度下降(若没有打死余苍海可以之后野店茶馆找到他,余沧海会待到梅庄事件后才离开,可趁此时去征服他)
終於第一次爆機好好玩 多謝馬神 期待天元篇

miss 左唔少野 , 救到程靈素但搵唔番胡斐最後國戰完左都無佢單挑田歸農苗人鳳個part

國戰時長白山條女要買貂皮大衣,但個裁縫淨係話賺到好多錢 唔講其他野入唔到買賣畫面

btw邪門幾屎下 真野球打得廿萬 仲要成日都0傷可能係我唔識玩

最後靠長生訣內功過關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞