金庸無雙2完結篇MOD 菊花傳奇(8)~天元~ 討論區之敏黨vs芷your黨

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
btw而家玩緊1.6931
係咪直接dl最新個補丁最解壓入個file就ok?
save唔會壞?
yes

有覆蓋提示就成功
解壓左
入去個畫面都變埋
但上邊寫住係1.696x係正常?
同埋而家玩到楊過知道小龍女仲係絕情谷底
但去左絕情谷又冇
追po又話係莊園門口?
楊過知道小龍女係絕情谷就係霸者神鵰線既結尾之後係國戰佢就會帶小龍女返黎,國戰完結之後佢地兩個會去莊園拜訪主角
唔該晒
同埋我想問雙兒個愛心點係咪如果合左個9張殘圖就冇左
快d實裝我兩段文
岩岩係東渡口見到郭芙
禁入去打完就BUG左
係咪正常
呢個煩過無雙好多
群俠傳太多嘢要顧,好易miss嘢
群俠傳救峰好易炸wo幫佢帶個口信比阿朱就救到
所以我都係睇住條女要咩先追到黎玩
話說馮衡點搵
我意思係話成個game煩過無雙好多
呢個係無雙劇本係做得好同埋流暢得黎有自由度
但群俠傳遊戲性同自由度係幾好同埋多女
華山派係咪有得屌師娘
利伸岩岩救完佢
那是最漫長的黑夜,我第一次不願意迎來黎明,因為光明會剝奪我們最後的生機。古老的城牆染上鮮活的嫣紅,紅色在大街小巷肆意延伸,活像一株株含苞待放的彼岸花,這夜之後將天人永隔。大地無言地擁抱著即將回歸的孩子,或許,她在哭泣,可惜只有火光和鎂光見證這一切。

原來命運的鐘聲早已在午夜為我們響起。

天:小空…小空,你要撐著,我們快到醫院了,你很快就有救了!

空:…阿天,我的哥哥呢?

天:雲哥他為了掩護我們,已經……

空:…我對不起我的國家,對不起我的家人,也對不起你啊…

天:小空你不要再說話了,這樣只會白白流失體力而已。

空:阿天,沒所謂了,其實你應該知道我已經沒救了…對吧?學醫的你已經比我更清楚…

天:不會的,不會的,你不會死的,我答應過你哥,要好好照顧你,我不能辜負你們!

空:...阿天,為什麼我感覺不到我的雙腳?

天:那是...那是因為你累了...

空:...阿天,你也累了吧?今晚抱著我走了那麼久,明明以前連背都背不起我......

天:...小空,忍著點,快到醫院了......

我不忍把真相告訴小空,或許她以後再也不能去沙灘游泳,但至少我還能帶她去沙灘看海...只要她還能活下去,不,她一定要活下去。我答應過雲哥,我一定要守護好她的。

路人:快跑啊!他們來了!

護士:你們快進來!

嗖嗖嗖!

無數的熱線貫穿了我們的身體,痛楚還來不及從身體裹襲來,冰冷已經佔據了我的一切。

最後映入我眼簾的是那好心的護士由驚恐萬分的眼神,慢慢轉為痛苦,再變成空洞。而我的靈魂則隨著鋼鐵履帶的行進慢慢沒入黑暗......

黑暗之中,一切的回憶都如走馬燈般閃過,我想起小空以前常常讀的那段文字:

假如我是一只鳥,
我也應該用嘶啞的喉嚨歌唱:
這被暴風雨所打擊著的土地,
這永遠洶湧著我們的悲憤的河流,
這無止息地吹刮著的激怒的風,
和那來自林間的無比溫柔的黎明……
———然後我死了,
連羽毛也腐爛在土地裡面。

為什麼我的眼裡常含淚水?
因為我對這土地愛得深沉……
馬神巴最後都係決定用六四作為天哥嘅背景
希望大陸嘅玩家可以因此而認識清楚呢段歴史同明白學生們嘅傷痛
又係阿空
要對住份攻略打
而且武功相沖
入左嚴流就卡左係被佐佐木秒殺度,又唔學得其他絕學,學之又怕之後同其他野撞
但可唔可以俾返個good end佐佐木
我想要佢個女唔係綁佢個女啊

順帶一提,令狐沖,你師娘把口真係正
玩到依家呢段劇情最好玩,500惡名都抵
未做笑傲線
其他線d女食曬咁濟

郭破虜比兩個家姐搞到變偽娘
四劍、雙兒
雙兒好似無咩特別喎
四劍有排都未到散人華山劍宗jj
離童佬好遠
話說莊園劇情好似都係鐘木多
有幾多條女尋晚比你扑完第二朝仲晨早起身煲定燕窩比你雙兒世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞