金庸無雙2完結篇MOD 菊花傳奇(8)~天元~ 討論區之敏黨vs芷your黨

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
巴打點解咁低敏,都幾多劇情要睇機敏
如果低敏既有d野會做唔到
胡斐應該係解完闖王咁上吓就會出現,霍青桐就因為你冇胡斐所以買唔到貂皮大衣

邪門我自己覺得雖然招唔勁,但故事性上真係唔差,甚至好過逍遙
多謝巴打既意見

胡斐要刷國戰民間傳聞既闖王任務先回歸而大衣就係闖王任完左之後先有得買

btw巴打有冇上俠客島學長生訣既最終進化
今周目入左華山
下周目打算做散人有冇得諗
用GM改到全10開波
原來係咁 我玩殘左田歸農個女之後唔記得番去搵苗若蘭繼續解

長生訣有學啊幾勁全部都內功攻擊 岩岩好補到野球拳得外功既問題 仲可以無限加hp 上限 我學完之後順住game 打爆機都升左成萬幾hp
無錯 玩邪門就係睇到佢句劇情量比其他門派多 咁唔玩唔得啦
如果你唔係特別對某個角色有興趣嘅話,逍遙同邪門係最值得玩,跟住其他都好似差唔多咁上下,除咗華山
其實我對鳩摩智最有興趣 細個睇天龍港漫唔知點解好鐘意佢 覺得招火焰刀好型不過得金5有得玩下

最開頭玩白駝,但砌完趙敏一劑之後好似無乜劇情 女又溝唔到多件,最後放棄
金2都有火焰刀,去到西夏嗰邊換
廿萬都唔夠多? 三招連有廿萬已經好多 加上後期推高爆傷加埋血刀/混元buff要上百萬唔難 不過比起其他魔改過既門派(話緊你呀峨眉) 係冇咁威
其實唔知算多定少 未用過其他武功 全程真野球
因為拎到長生訣進階 可以打4,50萬先覺得少

話說而家開始玩愛與死 散人開局諗住入惡人谷 麻包晒d 女
玩愛與死就已經可以麻包晒d女
如溝曬所有女,就入逍遙啦,雖然都有幾個溝唔到
有d 囡都係門派限定
係有d 又配點有沖突, 刀白鳳要容貌1/2 但阿珂要9 邊加到咁高
愛與死刀白鳳容12都得,但唔可以學毒師天賦
同埋邊個話起手2貌上唔到9貌嫁
愛與死
樣>all
係溝囡層面黎講,係
有樣悟性高都溝到黃蓉
仲有阿珂/刀白鳳+後續一堆
咁有無研究過點樣先係溝最多女
攻略有嘅我溝淨尼姑、冇綁白阿繡
主要都係機敏、樣呢兩個好重要、仲有落藥都好有幫助
但反正全10都唔係冇可能
跟攻略練夠先好去
冇左刀白鳳
唔知貼唔貼得link
你search 爱与死516版本,后宫流,武痴流,详细流程攻略 就會搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞