男朋友唔想我有抑鬱 更加好似唔想理解

149 回覆
20 Like 58 Dislike
分手啦
樓主加油!睇醫生食足藥,多d搵有正能量既朋友出去做運動,應該會好好多!
至於條仔...都係分手啦...真正鐘意你既人會陪你一齊面對,就算覺得辛苦都唔會用呢d說話再刺激你。你好好諗下呢個人適唔適合你啦。有時就算有愛,但佢個人冇同理心,你地都好難行落去...
而家發現好多男人都覺得有呢類型女朋友就好似有負擔,覺得唔需要要自己咁辛苦去就女朋友,仲要話番對方自私,都幾mindfuck! 唔愛就放手,大難臨頭各自飛咁,要唔要都罷。
樓主加油!
是指有義務拉你的人
點解呢啲通常有男友?
病態美?
還是通常瘦啲?
樓主加油 我岩岩係青山出黎 住左3日人都癲
射完精可以唔要個B?
巴打你好慘啊。。。咁樣好大壓力
多謝你
多謝你 今日瞓咗好耐
我個前女朋友都係有情緒病
基本上冇打破過3日唔嘈交嘅記錄

每次都係復合之後,半日佢就會自己腦補之後2-3句講分手,再block what's app。之後手機信息回佢就會好返,不出半日就會再block。

已經大半年都係咁,自問係一個正能量爆錶嘅人,但事實上佢俾我嘅感覺係我開心佢就會唔開心,同佢講正能量野,佢就會好有自己一套咁唔會聽。

不負責任咁講句:有情緒病嘅人係咪太缺同理心?有冇理過身邊人感受?
自己唔去處理自己個病
然後怪人?
你男朋友無同你分手已經算係咁
安慰你 忍你 係有限度
佢話陪你過 唔代表你就可以唔處理個病
然後怪佢 話咩唔守信
既然唔妥佢 你咪放生佢 還佢一個正常人生
果一年我人都癲,但又睇佢咁慘先同佢覆合番,

成日少少野就發脾氣,一嘈就BLOCK WHATSAPP,刪FB IG,

搵都搵唔到佢

到我嬲又嬲我嬲佢,

試過有一次同佢講呢排我無咩錢,食平D或者出少D街

佢同我講不如食屎,食屎唔洗錢,嬲到我,
我脾氣都叫好,都要關電話冷靜下

事後佢嬲我嬲佢...我心諗邊個錯呀,仲同我講我班朋友都話我無錯

同佢講有時幫輕下我,唔洗叫你次次比,我班朋友個個都係咁,有D仲會兩公婆AA

佢就話我未聽過身邊有朋友女仔出黎要比錢,係咪你班朋友有問題...

真係嬲到我,事後仲同我講平時壓力大,佢都係想用食去發洩下,有咩問題

點會溝到個世界港女嫁我,仲要有情緒病,好開心前一秒,下一秒就爆喊
應該開返個,身邊有人有情緒病嘅群。

真係痴線完全任性到入⻣,唔需要理會人感受

正能量爆錶都俾佢搞到痴線
果一年,我番工又番得早,個個同事都見我瘦晒勁殘

鬼咩,住沙田日日都放到番牛頭角....仲要送到上樓先比走,唔出站轉頭又同你講無安全感

好辛苦支持左佢一年,最後我自己頂唔順,罵左場大交

到依家佢都覺得係我有問題,

前排同依家女友食飯比佢撞到,

轉過頭發WHATSAPP黎罵我貪新忘舊,點解咁快放得開BABABA

頭都大埋
醫療對你失誤都只係『唔小心』
所以台灣鄭捷事件都好合理
真係辛苦你啦 巴打。
廢話
你可以同佢發癲,但你要知道佢既耐性只係比你慢慢咁消費晒

總有一日用完,情況同我一樣

只求回報,不作付出既愛係無撚用,早D放心,咪7害人仲好
分手
佢就係只問得益不問付出
因為?
因為對方承諾過
將人地一句野無限放大
我認為除左生理原因,例如腦內身體內缺乏或唔可以製造某種物質而導致既心理疾病係唔可以自己控制以外。其他既心理疾病往往只係自己造成既困局,例如自己願意令自己以有病既身份過活,無全力改變心態、改善心理、控制自己。世界得一個,同一件事唔同人可以用千萬種方法、心態應對。如果一直話自己已經盡力既人請睇下一本書r,《被
《被討厭的勇氣》。除此之外,你要明白呢個世界無人係 有絕對既責任應付你。人係社會性生物,當你唔可融合亦無資本自成一閣既時候只會被社會(包括身邊所有人)拋棄。呢個就係一個所有人生緊既社會。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞