2019倚天屠龍記 (123) TVB 星期一至五8:30pm 祝祝敏敏創造營

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
祝祝真係好charm 我戀愛了
比人告你視姦
睇字都覺尷尬,真係虧嗰條友做得出
早抖啦
快d 入去bin 班盲反屍

送層太古城+陳鈺琪咁既女俾你,要你唔再反共反政府,制唔制?
https://lih.kg/1171266
咪好似而家成日有人出公海開post咁囉

係要搵敏敏同共賊掛鈎
想唔想睇我隻腳仔?
又無人理
訓先
Feet Feet
只送鈺琪比我,足矣。太古城,不需要了。
阿媽個 frd 黎香港喺酒店請我地食嘢話想試下中菜結果一個$2488 嘅四人餐有乳豬花膠海參原隻帶子星班燕窩蝦蟹羹最撚恐怖係炸鱔外脆內軟個味道勁似原條蒲燒鰻魚六個人飽到食唔晒呢個'四人餐'

多謝老母識左啲咁好嘅朋友
有一次我喺外地撞到個頭側腦有200ml瘀血
喺呢個姨姨搵醫生同我做手術我先死唔去
其實我條命已經係執番黎
所以好感激呢世人可以認識到祝緒丹
等我繼續po食物
伯母人脈咁廣
This is my feet feet
It punish bad pxxxx by stomp out their fat load
My justice feet feet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞