2019倚天屠龍記 (123) TVB 星期一至五8:30pm 祝祝敏敏創造營

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
黑子同佢應該係金庸劇御用演員
原來都想睇 一見個小龍女咁樣就冇睇了
六叔好似係陸少莊主
唔知有冇認錯
鈺琪ca唔carry到小龍女呢個角色
會買 聽講依家買會送dlc
玩咩起家
慘 10年打後d金庸都無邊幾套好口碑
個造型師又害咗個靚女
呢隻game好易缺錢
迷若
唉 鈺琪好慘
雖然佢未必會介意
睇人玩
氣質上

鈺琪可以做黃蓉/任盈盈/阿朱果類聰明既女主角

祝似小龍女多d,比較空靈
身為琪迷 我都認同
睇完創造營祝祝同yukee嗰兩part,幾個重點:

1.鈺琪舞台表演經驗明顯唔算太多,言談之間班鴨仔同佢都冇咩互動凈係唱歌嗰陣拖人手仔有一大段時間要鈺琪企埋一邊發呆睇戲,簡直浪費

2.祝祝睇落就好似淡定啲、同班鴨仔多啲互動,仲教埋班鴨應該點改善自己表演,似返個師父嘅感覺,總算show到自己可愛一面但可能表演都係以班鴨為主所以祝祝都有佈景板嘅情況好在佢識得跟下口型唱下跳下,整體嚟講投入感好似好過鈺琪,起碼表演前後佢都識帶返起個場、同班鴨有好多互動

3.雖然我係祝黨但都覺鈺琪有啲橙班鴨幾乎當佢係普通女仔喺度拖手完全冇互動可言,跟住表演前後嗰啲佢都係比較被動,拉票個陣甚至比熱巴扮cute搶灑fo唔太尊重囉我覺得

4.雖然對熱巴冇好感,但不得不讃佢做主持都算有文有路,穩

5.郭富城啲普通話真係笑話

歡迎各位討論
岩岩開始玩覺得好複雜
未玩過前作
但係會唔會先入為主左
因為有機會個演員係可以做到第二種性格
聽到祝祝同熱巴講到三生三世有份演有d心酸
同年齡熱巴已經紅到發紫
祝祝仲努力奮鬥緊
聽日先睇埋其他
個宋妍霏夠哂西 想睇真d
間諜系統, 戰鬥模式要控制 行政又要管理 外交貿易又要管埋
城裡面啲百姓又要管 唔管佢哋又暴動
缺錢又無得招兵招武將升建築物
睇落好難玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞