2019倚天屠龍記 (123) TVB 星期一至五8:30pm 祝祝敏敏創造營

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
Cake ?
or me?

1. 我覺得祝祝純粹係入去打氣完全係治癒系 style喺表演上只能夠靠跳舞幫下手實則上個 role 似係 cheer up 同埋放鬆成隊相信啲鴨仔都開心嘅~

2. 輪 carry 能力我覺得徐夢潔真係好撚有活力啲仔明明已經尷尷尬尬但係佢完全帶動成隊融入成隊果然係創造營出身

3. 熱巴我覺得佢啲普通話同郭富城一樣咁__不過重口音係咁坦白講做主持麻麻地講普通話唔夠順暢

4. 郭富城香港啲超級巨聲亞洲屎光大道之類嘅偶像培訓節目連請佢做評判都做唔到反而創造營可以直接請佢做班主任教人靠個朵都加晒分啲學員唔理佢講咩都有晒衝勁

5. i'm not gay鍾意睇創造女星多啲produce 101 > 全民造星

深夜訓前留名

唔知平時會唔會睇人地傾既野
不過我地應該都入唔到,新開既微博ac點會咁易入到

我今晚餐飯食完四個鐘之後都仲係好飽訓唔到
其實敏敏都好無奈 做得藝人或演員點都要上呢d濕9綜藝節目
你唔係敏黨嘅咩做咩咁睇唔開引負皮
lift震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞