[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (45) 又有新既+15出左喇

654 回覆
2 Like 2 Dislike
巴巴拉打直線 同埋對面無反射會唔痛得白字傷
蛋糕 打跳過十字 +10 同勁符文 食一buff可以咩都秒
唔該巴打
咁好似蛋糕穩定啲同唔洗咁多資源升
其實而家升蛋糕炮會唔會太遲?
見到達菲 芭芭拉都開始起飛
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=6219&tnum=1&subbsn=3

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
有助手就係
蛋糕一定要勁符文 巴巴拉唔係課主真係唔建議升
如果你唔急沖大天同有一定資源 我建議留達菲 +12就好勁
聖杯戰爭 倒數6小時35分 開幕
無咁準時既
push
有冇絲打
支持傻鴨會長
明白 thank you
韓服風向攻擊手頭三係達菲西洋劍蛋糕炮,就算係助手時代,蛋糕炮都好勁,如果想而家升蛋糕炮都唔會話遲既
明白 感謝巴打
我都差個範圍攻擊手
屌你老母 更更更 更撚完味阿

放日服號一個 冇心機唔想玩了
UR/UR+符 有50個以上 大天今日更新前基本頭50
更新後 頭有 應該都冇難度
分解古幣已經拆哂 免費點已轉 正太下個月就可以+10

有意https://t.me/paulodybalaaaaaaaa
+9蛋糕炮加雙激忿符文再配小熊秒有盾+6正太
2019.5了
pish
新增聖杯 萬聖盾已+15
賣左仲推咩
更新完無得睇邊d放左係神秘島既

想問下蛋糕炮+9 之後應該升啲乜嘢
休閑型玩家
月夜加聖杯 防唔到詛咒
聖杯加小熊 又唔可以100%爆率
但我見韓服啲人 有啲就咁放一隻聖杯
有啲都用月夜加聖杯
佢地唔會俾萬聖硬卡咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞