[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (45) 又有新既+15出左喇

654 回覆
2 Like 2 Dislike
邊撚個天才整個OX問答,答完一題要等20分鐘,拉去打靶啦
原來少左咩無諗住再課無留意
巴打們講到隻game好唔掂咁

咁仲玩唔玩好
有條問題係德卡覺醒戴唔戴頭盔,未覺前戴牛角頭盔,覺左變另一頂,佢答案係x邊個天才諗出黎
課極都抽唔到想要嘅野

Hea玩算
心累
識玩一定係佛系玩 呢隻game送的鑽量都算多 做月卡黨算啦
我有條係 龍騎無視防禦力並進行攻擊
正確答案係X

龍騎唔係有真傷ka咩
佢咁問係包埋白字 所以唔係完全正確
9UP
邊撚個弱智諗出黎嫁
乜撚野答條問題要20分鐘

好撚得閒每20分鐘開驚呀
依家有中文版算好架啦
之前玩到屌屌聲
佛系玩法
儲下囡囡, 仔仔
唔算爆肝game

好後悔升咗西洋劍
係新生場完全冇用
自帶綠人, 防回血, 養眼度高
值得投資
新手場meta可能唔同
我用男忍仲好
一係用坦慢慢磨
想問 係咪都要+9西洋劍之後先升基佬盾
無頭無恥
西洋除左打無頭打夏娜都發揮到好大作用
有教主 不過要升又係後話 一個月先一本書真係搞唔掂
蛋鳩好撚正 配埋男魅 撞正一野轟晒5隻
男魅某程度幾op
係有時吸左對面個嘲諷, 對面正太法/夏娜一下就gg
一野引左狐閪 d臭閪黎槍決自己

但先攻好小會吸到挑

暫時諗唔到邊隻挑吸唔死
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=5985&tnum=1&subbsn=3

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
[

賣號 台服
tg: https://t.me/karopepe
想問問各位,八夜(正太,夏娜,男魅同鐮刀)係唔係應該追到+10先轉升下一隻?
正常係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞