[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (45) 又有新既+15出左喇

654 回覆
2 Like 2 Dislike
市價
M記加大收
6魔星AC 某程度上都係潛力股
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=5985&tnum=1&subbsn=3

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
睇巴哈話官方會著手處理助手問題
韓版玩家人數係出左助手系統之後流失左大約30%
今日更新完蛋糕炮ALLIN哂啲卷入去先,但如果真係出到+15一定要石抽就未必再頂到落去,始終一定要錢抽又未必中
未出之前 課金抽唔到八夜 輸比轉生仔
出完會唔會逆轉
咪又係抽唔到
後8夜已經走左唔小人,再整個+15又走一班
無頭搭夏娜一個都無

但無頭搭鐮刀又有好多

有冇巴打幫下眼

http://www.fullerbody.com/brown-dust/index
一個月一本助手書都好呀 完全靠抽真係課得幾多隻
無鐮都得
只係你要揀隻正太上10

啲中字名好難睇
我都預左日服改+15的話...可能都會放棄...根本同踢走無課無分別...
有課金都玩唔起助手啦
課撚左 5千買左7次金包

都中唔到一次 5星技書

中得一隻蛋鳩

4隻男人 我屌佢老母
睇黎課聖杯要準備一萬
我睇到都唔知講乜撚野好
呢d福袋不嬲最呃9人錢的
跟住m幣又唔中黑劍

開始懷疑人生
日服開服到呢加 八夜開始一個月課1000
到呢加都仲係一隻八夜都抽唔到
咁反正都會課,拎多件野番屋企都好既
最大問題就係去到最後課金都唔夠轉生仔打
睇你點課囉 1+1個類先抵課 而家呢個鑽又少左 就多樣野你抽
我連死騎都無...已經準備打唔落去...

BTW我個公會戰今次竟然對LIHKG1
佢地擺第一果個有黑劍+10同夏娜+10..你話點夠佢地玩!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞