[HKUST] 科大討論區 - 情人節快樂 (11)

1001 回覆
3 Like 48 Dislike
呢度得男人渣...

說話就唔好咁講

隔離大學路過留個名
隔離大學路過留個名

cu考midterm未牙
隔離大學路過留個名

cu考midterm未牙

我friends 今星期考
我垃圾柒廢就下多兩星期先開始mid term
隔離大學路過留個名

嶺大分數,三大名氣
隔離大學路過留個名

嶺大分數,三大名氣

你唔好咁話嶺大
嶺大好慘慘豬
比你地翻到去jupas揀多次,你會點揀?

Is there a universal concepts of beauty for female ?
你意思Melissa 個功課?

姐係呢一段paragraph黎答呢個題目?

Btw 你個班係唔係有個女仔叫wincy?

唔會咁喬係佢掛

其實係我

怕醜架嘛

Is there a universal concepts of beauty for female ?
你意思Melissa 個功課?

唔會咁喬係佢掛

我唔係同你唔同session架咩

我女朋友swap咗入你個個section

唔會咁喬係佢掛

其實係我

怕醜架嘛

科大post 有女人

咪小妹囉
真紅絲

不要說了

唔會咁喬係佢掛

有冇辦法可以被reject exchange application ...比左留位費先黎後悔......我知我蠢唔洗提我認真問緊

成績唔夠
都係中大工程

不要說了

ust ho lun chur

cu eng for sure
每朝身都要講句 屌你老母cfa

不要說了

不要說了

嶺...

唔會咁喬係佢掛

你女朋友去清算佢未
有冇手足覺得starsbuck有個女仔幾正

科大post入面都要圖

好似叫yuki

收到風 ching成日入starfuck抄牌
連staff都抄
有冇手足覺得starsbuck有個女仔幾正

科大post入面都要圖

好似叫yuki

問咗個喺ust Starbucks做嘅friend,佢話冇yuki呢個人,yuri就有個,不過人哋已經有個八歲嘅仔啦

不要說了

嶺...

都話唔好咁話嶺大

唔會咁喬係佢掛

你女朋友去清算佢未

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞